Prosječna obdarenost muškaraca je…

0

Muškarci se međusobno ne uspoređuju kao žene, osim u jednoj stvari

 

Koliko su djevojke opsjednute veličinom i oblikom svojih grudi toliko su muškarci opterećeni svojom obdarenošću. Iako će se većina muškaraca hvaliti svojim „ponosom“ ankete su pokazale da većina njih smatra da su ispod prosječni. Što je najgore, kod nekih to muškaraca može stvoriti i ozbiljne psihološke probleme.

Kao što su svi ljudi posebni tako su i penisi svakog muškarca jedinstveni. Neki raspolažu dužinom, neki debljinom a neki sretnici i jednim i drugim. Međutim, gdje ste tu vi? Pa, vrijeme je da otkrijete u koju skupinu spadate.

 

MJERENJE POČINJE…

Ako već to niste obavili vrijeme je da izdvojite par minuta za sebe u sobi ili kupaonici. Uzmite krojački metar i izmjerite dužinu od korjena do vrha, te debljinu u korjenju.

Sada je vrijeme za rezultate. Veličina ovisi o stanju uzbuđenosti, ali hrvatski prosjek je dosta manji od 17 cm koliko je uvaženo mišljenje. Dakle, prosjek u Hrvata je 14.77 cm! Prosječna debljina iznosi 10.03 cm.

 

MEĐUTIM, JE LI VELIČINA VAŽNA?

Ovo pitanje je vjerojatno najčešće postavljano pitanje na svijetu, što je šteta jer je pitanje potpuno besmisleno. Veličina penisa je važna samo ako vi mislite da jest. Ako je djevojci važna veličina važna je samo njoj i vi tu ništa ne možete napraviti. Da vas utješimo, 90% žena smatra da je važnija debljina a pogotovo tehnika. Stoga, čak i ako ste daleko iznad prosjeka a niste izdržljivi i ne znate što radite žene neće biti oduševljene. S druge strane, prosječna dubina vagine iznosi 8,89 cm pa ćete, čak i ako ste ispod prosječni pogađati sve što trebate. Dakle, prestanite se zabrinjavati veličinama i koncentrirajte se na tehniku i zadovoljavanje partnerice.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments