Proljetne kombinacije za bijelu košulju

0

Bijela košulja je jedan od onih komada koji svaki muškarac jednostavno mora imati u svojoj garderobi. Bilo da idete na neki svečani događaj, u šetnju ili noćni izlazak, bijela košulja će uvijek biti jedan od najboljih izbora jer tako savršeno spaja ležernost i otmjenost. Bijela košulja se može ne samo nositi u svim prilikama nego i u svim kombinacijama, zbog toga i jest tako savršen izbor. Danas ćemo vam stoga „nabaciti“ par ideja kako je kombinirati za baš sve prilike.

Bijela košulja se najčešće nosi s odijelom. Iako na odijelo možete kombinirati različite košulje jedino bijela košulja ide u kombinaciji sa svim bojama odijela. Bilo da je crno, plavo, ili ste se možda odlučili za malo eksperimentiranja pa ste kupili maslinasto zeleno odijelo, bijela košulja će odgovarati. Izgled možete promijeniti mijenjajući remene ili dodajući neki detalj poput šešira. A ne morate čak obući ni cijelo odijelo već samo hlače i uz bijelu košulju kombinirati ih i s tenisicama ukoliko idete u neku ležernu šetnju?

Želite li obući kožnu jaknu vjerojatno ćete se najčešće odlučiti za bijelu, ili neke drugo boje, majicu, ali odličan izbor može biti i bijela košulja koju ponovo možete kombinirati s kožnim jaknama bilo koje boje. Uparite ih s hlačama u boji i odgovarajućim cipelama i ostavit ćete dojam pravog muškarca sa stilom.

Bijela košulja idealna je i za proljetne dane kada bijela boja općenito postaje dominantna boja. U ove vruće dane kada ljeto već dobro kuca na vrata bijelu košulju možete ukombinirati i s kvalitetnim kratkim hlačama. Ovdje je naglasak na kvalitetne hlače, ne na šorceve. Ukombinirajte izgled s kvalitetnim sunčanim naočalama i kvalitetnim mokasinkama i budite sigurni da ćete biti primijećeni.

Tražite li izgled za dnevni izlazak sa djevojkom evo još jedne prilike da zasjate u bijeloj košulji. Ukoliko želite ostaviti ležerniji dojam bijelu košulju ukombinirajte s kvalitetnim jenas hlačama, najidealnije od tamnog jeansa, ne ispranog. Na noge obujte mokasinke, a cijeli izgled zaokružite sakoom. Vaša djevojka će biti impresionirana.

I na kraju, ukoliko malo zahladi, uz jeans i bijelu košulju obujte neki crni džemper jer se bijela boja, iako ide odlično u kombinaciji sa svim bojama, uvijek najbolje slagala sa crnom!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveće tenkovske snage na svijetu

Neke od ovih država možda nemaju nabolju opremlu, ali zato imaju najbrojnije tenkovske snage     10. TURSKA – 3.763 Turska je velika vojna sila ...