Priredite joj sex koji neće zaboraviti

0

Osobna iskustva su najbolja ali ovih par savjeta vam može pomoći da joj priredite sex koji nikada neće zaboraviti

 

„Studije su pokazale da 75% muškaraca doživi orgazam u manje od dvije minute od početka prave akcije! Daljnje studije pokazuju da samo trećina žena redovno doživi orgazam

 

Većina muškaraca više zna što se nalazi ispod haube vlastitog automobila nego gdje se što točno nalazi na ženskom spolnom organu. Žalosno, ali istinito. Pitajte muškarca da vam točno pokaže gdje se nalazi klitoris i više od pola će se izgubiti. Šteta, jer klitoris je tako moćan organ koji, sa svojih 18 djelova i duplo više nervnih završetaka nego na penisu, može omogućiti ženama višestruke orgazme. Ali da bi vaša partnerica došla do višestrukih orgazama trebat će joj vaša pomoć. Univerzalnog recepta nema, svaka je djevojka drukčija, ali će vam ovih par savjeta ipak pomoći.

 

NE SLUŠAJTE FREUDA

Iako je veliki Sigmund Freud sve vezivao uz sex svejedno nije dovoljno poznavao klitoris već je tvrdio da žene mogu doživjeti orgazam samo penetracijom. Tek pri kraju svog života Freud je priznao da ako želite više znati morate sami istraživati ili čekati da nauka napreduje toliko da vam može dat točan odgovor.

 

PRVO DAME

Kada je riječ o zadovoljavanju žena trebate biti pravi gentleman i pričekati da ona prva svrši. Ako mislite samo na sebe sjetite se slučaja Lorene Bobbitt koja je, nakon što ju je policija pitala zašto je odsjekla mužu penis, rekla „On uvijek ima orgazam i nikada ne čeka mene. To nije pošteno.“

Studije su pokazale da 75% muškaraca doživi orgazam u manje od dvije minute od početka prave akcije! Daljnje studije pokazuju da samo trećina žena redovno doživi orgazam. Loše zar ne? E sad dolazimo do zanimljivog detalja kojeg su pokazala istraživanja Sveučilišta u Chicagu – ako svojoj partnerici posvetite 20 minuta predigre, šanse da će ona doživjeti orgazam su 92,3%!!! Dakle, strpljenje se isplati.

 

IZGRADITE NAPETOST

Koliko vas zna da su unutarnje 2/3 ženske vagine manje osjetljive nego vanjska 1/3. Također, klitoris je osjetljiv ne samo na fizički već i na psihički podražaj. Stoga nemojte odmah navaliti jezikom dolje i misliti da će biti spremna nakon minut „rada“. Posvetite se cijelom tijelu i izbjegavajte donje djelove pomalo se približavjući sve više i više. Zamislite klitoris kao zadnju točku koju morate osvojiti prije kapitulacije.

 

SNAĐITE SE U PROSTORU

Nemojte se praviti da znate gdje je klitoris ako ne znate, samo ćete pogoršati situaciju. Ako se ne snalazite pitajte je, budite sigurni da će vam rado pokazati bez osude, i njoj je zadovoljstvo u interesu. I nemojte gledati na klitoris kao na ćuću (ili dudu, ovisno iz kojeg ste kraja Hrvatske) na koju treba pohlepno navaliti. Klitoris je osjetljiv organ s preko 8.000 živaca koji jedva čekaju pravi podražaj.

 

KORISTITE PRSTE

Velik broj žena doživi orgazam ako ih se ručno stimulira, međutim zanimljivo je da je uspješnost veća ukoliko ih za to vrijeme gledate u oči i govorite prostote. Ne, nismo to izmislili, tako tvdre istraživanja s već spomenutog Sveučilišta u Chicagu. Nećemo vam govoriti koje riječi pale kod žena, to ćete vi najbolje znati ali ćemo vas upozoriti da ručna stimulacija ne znači penetracija prstima i zatim ručna ševa kao iz pornića. Ovdje grubost ne prolazi već nježnost u kombinaciji s prostotama. Prstima joj nježno masirajte klitoris i ulaz u vaginu dok joj govorite što ćete joj raditi nakon toga. Iznenadit ćete se koliko je ovo učinkovito.

 

JEZIKOM MOŽETE SVE

Ron Jeremy, porno legenda, kojeg Bog nije obdario izgledm već ponosom od 25 cm je uvijek isticao da je više žena zadovoljio jezikom nego „batinom“. Međutim, jezik treba znati koristiti. U istraživanju za ovaj tekst naišli smo na zanimljivu priču jedne djevojke koja je rekla da je oralni sex s njenim momkom kao bježanje ispred bikova u Španjolskoj – ludi stampedo na klitoris ispred kojeg samo želiš pobjeći.

Ako ne znate kako je u potpunosti zadovoljiti pitajte je ili jednostavno pritisnite jezik o njezinu vaginu a neka se ona dalje miče kako njoj odgovara. To dođe ekvivalent pozi u kojoj je ona na vrhu.

 

NAUČITE NE VODITI LJUBAV KAO U PORNIĆIMA

Zaboravite sve što ste vidjeli u pornićima, malo njih žele takve stvari. Umjesto da navalite na nju, poigravajte se i, u početku, budite polagani. Uđite samo vrhom i pričekajte par sekundi. Nakon toga počnite s polaganim i plitkim pokretima. Nemojte žuriti. Čak i ako je spremna na žešću akciju, držite se plana jer će je odgađanje dodatno izluditi. Dok nježno i polagano prodirete prstom joj pritisnite klitoris. Ili neka ona bude na vama što je za nju idealna poza pošto će njen klitoris biti u kontaktu s vašom pubičnom kosti i korjenom penisa.

 

G AKCIJA

Srećom G točka, nazvana po njemačkom doktoru Ernestu Grafenbergu je već od klitorisa pa će vam je biti lakše pogoditi. Smještena je na „stropu“ vagine i veličine novčića, čak

ćete moći i osjetiti kako otiče pri uzbuđenju. Da bi žena doživjela orgazam G točkom trebat će jaču stimulaciju nego klitoris, dakle ovdje ćete se konačno moći osloboditi i pokazati malo više snage i brzine. Kombinirajte poze kako bi vidjeli u kojoj ćete joj najbolje pogađati G točku. Za kraj, ako joj nakon orgazma stimulacijom klitorisa omogućite i orgazam zhvaljujući stimulaciji G točke znajte da ste joj upravo priredili savršen provod u krevetu. 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Savjeti za kupnju kožne jakne

Kožna jakna bi se trebala naći u garderobi svakog muškarca, a evo na što bi trebali obratiti pozornost pri kupnji   Kožna jakna je još ...