Pripremite se za seks na jednu noć

0

Upoznali ste super djevojku, doveli ste je u svoj stan, strast je tu, ali – jeste li spremni?

 

„Nijedna djevojka neće zamjeriti ako soba nije čista poput predsjedničkog apartmana, ali će vam itekako zamjeriti ako je polegnete na krevet prepun razbacane odjeće“

 

Koliko god to pokušali sakriti, ljepši spol pogotovo, seks na jednu noć se događa, i to najčešće nakon ludog subotnjeg noćnog izlaska. To je uostalom i jedan od razloga zašto muškarci izlaze, jer ne izlazimo radi plesa i dobre glazbe nego nade da ćemo pronaći zanimljivu djevojku.

Lov je sam po sebi zanimljiv, ali što je s trenutkom kad se kockice poslože, i kada u svoj stan pustite djevojku koju ste tek upoznali, i koju vjerojatno više nećete vidjeti? Djevojka koju ste upravo uveli o vama ne zna ništa, osim što vas u tom trenutku smatra zanimljivim. To može biti dobro, ali i loše, jer kako se u krimi filmovima kaže – sve što rečete (u ovom slučaju i napravite) može biti iskorišteno protiv vas. Ukoliko uđe u vaše kupatilo a u njemu prljavi ručnici, voda svugdje po podu, wc prljav… Ili odjeća na hrpi na vašem krevetu, novine svugdje na podu? Želite li da vam prilika za vruću noć propadne zbog vašeg nemara? Da ne bi bilo neugodnih iznenađenja pročitajte ostatak teksta.

 

OTUŠIRAJTE SE

Ova stvar bi vam trebala biti broj jedan i općenito, ali ako idete u noćni izlazak, i nadate se akcijskom završetku večeri, prije izlaska se dobro i detaljno otuširajte. Zahvatite i one dijelove tijela koje inače pod tušem ignorirate poput slabinskog dijela leđa, a pogotovo pozornost obratite na intimne dijelove ako želite ikakvu šansu za oralno zadovoljavanje. Obrijte se (žene mrze kad ih bocka brada), depilirajte se ako želite, i potrudite se na sebe staviti kakav zanimljiv miris jer je to već pola puta ka osvajanju. I nemojte se na plesnom podiju bacati kao da je zadnja noć na Zemlji jer ako išta djevojke odbija to je znoj.

 

DOLAZAK KUĆI

Ovaj članak se piše uz pretpostavku da živite sami. Ali, ako to (najvjerojatnije) nije slučaj, te ukoliko živite s roditeljima ili cimerima, razmislite o tome da akciju preselite u njezin stan, ili da jednostavno to odradite u automobilu. Nadate se noći punoj strasti pa je zadnja stvar koju želite da je morate utišavati cijelu noć. A to je veliki turn off za nju.

Kao što je važna osobna higijena, važna je i čistoća vašeg prostora. Nijedna djevojka neće zamjeriti ako soba nije čista poput predsjedničkog apartmana, ali će vam itekako zamjeriti ako je polegnete na krevet prepun razbacane odjeće. Stoga prije izlaska poredite sobu, i promjenite plahte ukoliko to niste napravili duže vrijeme.

 

AKO JE AKCIJA VEĆ POČELA

Ako ste svoju avanturu započeli već na dolasku do stana, zaboravite na paljenje glazbe, ispijanje čašice vina i slično. Čim otvorite vrata stisnite je uz zid i strastveno počnite ljubiti. Djevojke vole spontanost, ali i maštovitost. Baš iz tog razloga, koliko god željeli (a možda i ona) odmah preći na glavnu stvar, ne zaboravite da postoji i nešto što se zove predigra. Nećete ići u detalje, kao što bi to radili sa stalnom djevojkom, ali priredite joj predigru i budite sigurni da će sutra pričati prijateljicama o vama.

 

VAŽNOST KONDOMA

Svi mi muškarci znamo kako je teško razmišljati glavom kada krene akcija i strast potpuno zamuti razum. Posljednja stvar koja će vam u tom trenutku pasti na pamet jest korištenje kondoma. Ali, korištenje zaštite bi vam trebala biti najvažnija stvar i o tome ne bi trebalo biti rasprave. Pravi muškarac znači odgovoran muškarac. A odgovoran muškarac će paziti da se ne dogodi da vas nakon nekoliko mjeseci traži s trbuhom do zuba. I ako govori da je na pilulama, koristite kondom jer nisu zaštita samo od trudnoće, nego i od spolnih bolesti. Naravno, ne mislimo da je ona ta koje se trebate bojati, iako o njoj ne znate ništa kao ni ona o vama, ali uvijek postoji mogućnost da i vi imate nešto čega niste svjesni. Stoga, uvijek nosite kondome sa sobom, i imajte ih u stanu, jer na taj način štitite i sebe i nju.

 

RIZIK VEZE

Prepustite se strasti i u tom trenutku ne razmišljajte o ničemu, to je najvažniji savjet za sve koji se upuste u seks na jednu noć. Ali, seks na jednu noć donosi i „rizik“ veze. Ukoliko ste od onih koji ne žele vezu, bilo bi dobro da to shvati i djevojka koja ulazi u vaš stan. Ne budite seljak i nemojte joj izravno reći (jer će se osjećati kao roba), već joj na suptilan način dajte do znanja. Naravno, djevojke nisu glupe i svjesne su što se u tom trenutku događa, ali budite sigurni da iz svega ona ne izađe povrijeđenja očekujući neku vezu.

Ali, kao što ona može biti povrijeđena, možete i vi. Možda vam se djevojka toliko svidi da je poželite ponovo vidjeti, a ona to ne želi? Svaka akcija nosi i svoje posljedice, stoga prije nego što se uopće upustite u seks na jednu noć razmislite o svemu i budite svjesni mogućnosti svih ishoda.

 

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU!

fblogo

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Eva Longoria

Prelijepa glumica koja je zaludila svijet svojom ulogom kućanice     Jednostavno je nemoguće izbjeći usporedbu između serija Seks i grad i Kućanica. I dok ...