Prilagodite pozu vašem penisu

0

Kako bi oba partnera potpuno uživala u seksu, poze je potrebno prilagoditi vašem „ponosu“

 

„U ovoj pozi djevojka ima kontrolu nad brzinom i dubinom penetracije, te će sama znati koliko daleko može ići“

 

Kao što smo svi različite fizionimije, tako i muškarčev penis može biti različitih oblika i veličina, koji čak podsjećaju na neko voće. Međutim, svaki penis je poseban sam za sebe i ne postoje dva identična. Različitosti su u ovom slučaju poželjne, stoga nemate razloga za brigu zbog oblika penisa. Ovisno o veličini i obliku penisa, neke poze će vašoj partnerici odgovarati bolje od drugih.

 

OBLIK BANANE

Zakrivljenost penisa sasvim je normalna pojava, koja nastaje uslijed bržeg razvoja jednog dijela penisa. Međutim, ako osjećate bol i ako vam je penis stvarno izrazito zakrivljen, potrebno je poptražiti pomoć urologa, jer ti simptomi ukazuju na Peyronijevu bolest, kod koje se u tkivu penisa razvijaju vlaknaste i tvrde naslage, koje u erekciji drastično mijenjaju oblik penisa.

U ovom slučaju preporučena je poza žlice iz bočnog položaja. Lezite u bočni položaj, a da ste pritom iza ne. Neka partnerica podigne gornju nogu i obavije vas, tako da možte prebaciti svoju gornju nogu preko njezine donje, kad ulazite u nju. Sami odaberite stranu na kojju ćete leći, a vaš penis mora biti okrenut prema krevetu, zbog jače stimulacije njezine G-točke.

 

STVARNO VELIKI

Veliki broj muškaraca precjenjuje svoju obdarenost, misleći da su iznadprosječni. Međutim, ako stvarno imate velikog, ne morate se bojati da ćete je ozlijediti, samo je potrebno dodati više lubrikanta, jer je vagina jako prilagodljiva veličini penisa.

Preporučena poza je na ležaljci, neka vas zajaši i svojim stopalima se osloni o podlogu. Pritom vam može biti okrenuta leđima ili licem. U ovoj pozi djevojka ima kontrolu nad brzinom i dubinom penetracije, te će sama znati koliko daleko može ići. 

 

DUG I MALOG PROMJERA

Ako je vaš penis malog promjera, morat ćete potaknuti svoju kreativnost, a dobro bi bilo da ona pritom radi Kegelove vježbe kontrahiranja zdjeličnih mišića, kako biste zajedno došli do vrhunca. Iskoristite pozu joga čvor, u kojoj mora leći na leđa, visoko podignuti noge i saviti ih u koljenima, a vi kleknite uz njezina leđa i uđite u nju. U tom položaju sužava se vaginalni kanal, pa će vas snažnije i osjetiti.  

 

OBLIK MRKVE

Ovaj oblik se jako rijetko susreće, ali to ne znači da on nije normalan. Jedini problem je što takav penis jednostvano isklizne tijekom seksa. Prakticirajte pozu ogledala, oboje kleknite okrenuti jedno prema drugome, neka svatko podigne svoju desnu nogu, a lijevom se osloni o pod. Zatim se pomičite tempom, koji vam odgovara. U ovoj pozi nema puno promjene dubine penetracije, ali je zato pojačan stisak zbog raširenih nogu, stoga užitak neće izostati.

 

SKRIVENI PONOS

To je česta pojava kod pretilih muškaraca, jer masno tkivo skriva njihove centimetre. Ako je i vaša djevojka malo punaškija, stvari će nešto teže funkcionirati. Međutim, uvijek postoje i muškarci, čiji je penis jednostavni malen, iako su mršavi.

Najbolja poza je poza kolica, neka se ona nagne preko kreveta ili sofe, tako da joj je guza na rubu. Lagano raširi noge kako bi mogli ući u nju. Nakon toga joj malo podignite noge držeći ih za bedra. U svakom slučaju neće vam biti lako, ali ćete tako dublje pentrirati u nju, a akcija će biti puna energije.

 

OBLIK PLETENICE

Stručnjaci kažu da je potpuna normalna pojava, penis izvijugan poput vadičepa. Ovakav oblik nastaje uslijed bržeg razvoja jedne strane penisa, a ptirom ponekad mogu nastati i problemui s erekcijom, ako se penis na toj razvijenijoj strani savije više od 90 stupnjeva, tada treba posjetiti urologa.

Iskoristite pozu plesa oko šipke. Uživajte u kosoj penetraciji, legnite na leđa i savijte jednu nogu u koljenu. Djevojka neka okrene leđa i koljenima dođe oko vaše savijene noge. Neka se spusti na vas, a ako se nagne prema naprijed, dodatno ćete joj stimulirati klitoris.

 

Tekst preuzet s cosmopolitan.hr.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments