Prelazite li granicu s flertom?

0

Flert može biti bezazlen i zabavan, ali problem nastaje kada pređete granicu

 

Neki parovi smatraju da u malo flerta nema ništa loše, a mnogima je flert način kako si poboljšati sliku o sebi. No, kada flert prestaje biti bezazlen? Koja je to magična granica koju ne smijete prijeći. Donosimo vam nekoliko znakova da ste na dobrom putu da upadnete u nevolje.

 

1. UVIJEK JE U PITANJU ISTA OSOBA

Svatko voli baciti pogled malo sa strane, no kada sve druge zamijeni tek jedna osoba izvan vaše veze, znak je da ste u problemu.

 

2. JAKA SEKSUALNA NAPETOST

Kada je kemija između vas toliko jaka da je i drugi mogu primijetiti, ako se flert nastavi, u opasnosti ste da s riječi i pogleda krenete na djela. Dobro razmislite što dobivate, a što gubite time.

 

3. POPUNJAVANJE PRAZNINE

Ako se nakon flerta osjećate kao da ste popunili neku prazninu u trenutačnoj vezi, to nije dobar znak.

 

4. NIJE U PITANJU VAŠA OSOBNOST

Postoje osobe kojima je flert u krvi. Ako niste takva osoba, no flertujete s nekim tko je rođen takav, budite iskreni prema samima sebi.

 

5. STRAH DA ĆE PARTNERICA SAZNATI

Ovo je najbolji test za vašu vezu i granice flerta – ako se pitate kako bi vaša partnerica reagirala da vas uhvati u flertu, te ako vaš odgovor graniči s panikom, znak je da prelazite određenu granicu.

 

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Chevrolet Corvette C7.R 2014

Legendarna Crovette stiže s novim model s kojim namjerava pokoriti konkurenciju na utrkama   „Ispod haube se krije 5,5 litreni V8 motor koji proizvodi 625 ...