Preferirate li grudi ili guze?

0

Muškarci preferiraju ili grudi ili guzu – u koju skupinu spadate vi?

 

Kada je riječ o tome koji dio ženskog tijela preferiraju, muškarci se dijele na dva tipa: one koji preferiraju dobre grudi, i oni koji preferiraju dobru guzu. Ali, koja je skupina dominantnija? Ovisi o tome na kojoj lokaciji u svijetu postavljate pitanje!

Naime, statističari YouPorna i Pornhuba, su skupljali podatke o vrsti pretraživanja razvrstavajući ih prema lokaciji, te su stvorili mapu koju možete pogledati ispod ovog članka. Njihovo istraživanje je tako pokazalo da zemlje većinom sa sjeverne hemisfere preferiraju žene sa dobrim grudima, dok su južne zemlje više okrenute dobrim stražnjicama. To se posebno odnosi na zemlje Južne Amerike (iznimka je jedino Argentina), dok je Australija suprotan primjer, pa Australci preferiraju žene sa dobrim (velikim) grudima. Zanimljivo, najveći postotak ljubitelja grudi u odnosu na ljubitelje guza je u skandinavskim zemljama!

Hrvatska spada među fanove grudi, dok, zanimljivo, Bosna i Hercegovina i Crna gora spadaju među one koje ipak preferiraju guze!

A u koju skupinu spadate vi? Slobodno komentirajte ovdje ili na našem FB profilu!

 

Foto: Pornhub

 

pornhub-boobs

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Spykerov adut – B6 Venator

Nizozemski proizvođač ima novog aduta za borbu s Porscheom     „B6 Venator je model u klasi Porscheovog 911, a temelji se na aluminijskoj šasiji ...