Povez kao začin u krevetu

0

Mala sitnica koja može začiniti vaš seksualni život

 

„Počnite sa nježnim dodirima jezikom po bedrima pa je odjednom ugrizite za vrat, budite nedosljednji, nemojte raditi po šablonima i njezina osjetila će biti izluđena do maksimuma“

 

Vrijeme je da osvježite svoj seksualni život upotrebom poveza za oči. Iako vjerujemo da vas je dosta to i isprobalo još uvijek postoji veliki broj parova kojima se seksualni život svodi samo na krevet i jedne- dvije poze. Stoga je dobro povremeno napraviti par sitnica koje mogu napraviti puno toga u kvaliteti vašeg seksualnog života.

Dobra stvar kod poveza je što ne zahtjevaju nikakva dodatna ulaganja tj, kupovinu specijalnih poveza i maski koje možete naručiti u sex shopovima – dovoljno će biti malo prošvrljati po kući i pronaći kakvu maramu.

 

POČNITE ZA STOLOM

E sad dolazimo do djela kojeg se, vjerujemo, malo tko od vas sjetio. Svi obično povez stavljaju u krevetu ali zašto ne početi još prije? Napravite svojoj partnerici ili parneru lijepu večericu i za stolom joj stavite povez. Kada je čovjeku uskraćen vid pojačavaju se druga osjetila poput okusa. Hrana će stoga biti zanimljivija i ukusnija. Naravno, ne mojte servirati nikakvo pečenje a ako ste iti jednom pogledali kakav erotski film (ne pornić) znat ćete da voće poput jagoda uvijek najviše pale. Ovim prvim malim korakom kod partnera se stječe povjerenje u vas i vaše postupke, idealno za zagrijavanje za ono što slijedi. Ako ste stvarno avanturistički raspoloženi tada probajte oboje staviti povez istovremeno. Tada će sama večera biti još zanimljivija!

 

PREDIGRA JE VAŽNA

Predigra posebno dobija na težini kada se koriste povezi za oči. Odvedite svoju partnericu ili partnera nježino do sobe. Počnite sa senzualnim poljubcima, pri tom rukama prelazeći po cijelom tijelu svog partnera. Nemojte trgati odjeću već svlačite pomalo dio po dio. Strpljenje je ovdje jako važno jer što je više zagrijavanja atmosfere to će kasnije biti vrućje!

Nakon što ste skinuli i posljednji dio odjeće sa sebe vrijeme je da se pokažete kao pravi majstor sa jezikom. Dok je inače ona svjesna svega što ćete učiniti sada je prilika za iznenađenja. Počnite sa nježnim dodirima jezikom po bedrima pa je odjednom ugrizite za vrat. Budite nedosljednji, nemojte raditi po šablonima i njezina osjetila će biti izluđena do maksimuma.

Nježno joj cuclajte bradavice a istovremeno joj prstima nježno masirajte klitoris. Oralno je zadovoljavajte i kada dođe blizu orgazma pređite na grudi ili vrat. Budite maštoviti!

 

DODATNO ZAČINITE STVARI

Neka povez na očima ne bude jedini povez. Vežite joj i ruke ili noge. Ili i jedno i drugo! Budite dominantni, evo vam prilike da ostvarite svoje maštarije istovremeno zadovoljavajući svog partnera. Djevojke su osjećajnija bića od muškaraca i uživat će u igricama u kojima se tesitraju njihova osjetila. Većina djevojaka uz sebe voli imati pravog muškarca a ne osjetljivu metro pi..cu, stoga će joj igrica u kojoj nad njom netko dominira biti zanimljiva. Pri tome pazite da ne pređete granice jer nekako sumnjamo da će joj biti privlačno da se iživljavate na njom i da sedam dana kasnije hoda sa modricama. Ako ste joj sve ovo pripremili kao iznenađenje važno je da se zaustavite kada vam reče „ne“ ili „dosta“. Ali ako ovo odigrate kako treba čeka vas neslućeni užitak!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments