Pogreške koje djevojke rade u krevetu

0

Šest stvari kojima će djevojke u vama u djeliću sekunde uništiti svu želju za seksom

 

NEAKTIVNOST U KREVETU

Svaki muškarac prihvaća da smo mi ti koji moraju odraditi većinu posla u krevetu, ali se opet od djevojaka očekuje barem malo suradnje. Nešto najgore što muškarac može doživjeti jest kada djevojka samo legne na krevet i ne miče se kao da je invalid, ili da ne ispusti niti jednog jedinog uzdaha (nemoguće je da ste toliko loši). Kao da vodite ljubav s lešom!

 

UGRIZI

Ugrizi znaju prilično zagrijati atmosferu, ali ako su lagani. Iz nekog razloga, postoje djevojke koje i ne mogu kontrolirati jačinu ugriza pa vam zariju svoje zube poput Drakule. A to i nije baš nešto što će vas napalit. Jedno je kada vam pri vrućem seksu zarije nokte u leđa, a sasvim drugo kada osjetite njezine zube duboko u vašem vratu.

 

PROMJENA RASPOLOŽENJA

Izuzetno je frustrirajuće kada se atmosfera zagrije do usijanja, odgovara baš na svaki vaš pokret, počnete skidati odjeću s nje i onda odjednom – predomisli se i ne želi seks! Bez da ste išta rekli ili pogrešno napravili! Ili to učini usred seksa, bez ikakve prethodne najave. Nikada nećemo razumjeti žensku psihu, ali – ili ne počinjite posao ili ga završite!

 

PODSMJEH

Definitivno najgora stvar koja vam se može dogoditi. Muškarci su, većinom, itekako osjetljivi na svoju obdarenost, pa čak i kada su blago iznad prosjeka željet će još koji centimetar viška. Stoga, ako ikada naiđete na muškarca koji je ispodprosječan, ni slučajno se nemojte početi smijati jer na nesretniku to može ostaviti velike psihičke posljedice! Ili da vam bolje dočaramo – zamislite da se muškarac počne rugati vašim malim grudima ili celulitu!

 

GLUMA ORGAZMA

Poznato je da mnoge djevojke glume orgazam, ali ono što većina njih ne zna jest da i nisu neke glumice. Pretjerani uzdasi i krikovi ne bi prošli niti u porniću, a rijetko koga će to i napaliti. Djevojke također ne shvaćaju da samim tim sebi čine gore – jer ako muškarac radi nešto što ih ne uzbuđuje, on neće ni znati da čini stvari pogrešno jer će misliti da uživate.

 

PUNO PRIČE

Nema dobre veze bez komunikacije, ali komunikaciju ostavite za prije i poslije seksa, jer nema gore nego kada za vrijeme seksa djevojka počne pričati. Sjetite se samo kako vam je kada ste u kinu, i pokušavate uživati u filmu a netko do vas drobi bez prestanka. Još gore je i sa seksom, nemoguće je uživati ukoliko partnerica nonstop priča. „Dirty talk“ je poželjan, ali također ne u velikim količinama.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Bentley Mulsanne Speed

Bentley je najavio jaču verziju Mulsannea   „Speed verzija će također imati 6,7 litreni V8 biturbo motor, ali s dodatnih 50 KS, pa će jači ...