Početnički vodič za bondage

0

Ono što je prije 10 godina bilo tabu tema, danas više nije pa tako niti vezivanje, ili pravim imenom bondage.

 

„Malo koja djevojka, pogotovo ona koja tek ulazi u svijet bondagea, želi bol ili da joj ostaju tragovi“

 

Iako se bondage koristi u S/M igricama, S/M i bondage su dva potpuno različita pojma. Vrijeme je da začinite svoj seksualni život nečim novim, zašto ne bondageom iliti ga vezivanjem? Ne vjerujemo da postoji muškarac koji nije poželio vezati svoju djevojku i imati je prepuštenu samom sebi? Međutim, bondage vam ne omogućuje djevojku samo za vaš užitak. Njezin užitak u svemu bi trebao biti još važniji!

 

ONA VAM MORA VJEROVATI

Povjerenje je izuzetno važno jer nijedna vam djevojka neće dopustiti da je vežete ukoliko vam ne vjeruje. Mora biti sigurna da je nećete povrjediti ili ostaviti onako golu i vezanu dok vi, svojim digitalcem, slikavate slike koje ćete kasnije pokazivati svojim pjianim prijateljima. Morate unaprijed postaviti granice i ona mora biti apsolutno sigurna da ih nećete prijeći. Dakle, sigurnost u vezi mora postojati.

 

SIGURNA RIJEČ

Kod profesionalaca (čitaj profesionalnih domina i gospodara) uvijek postoji „sigurna riječ“. Prije početka sam seanse izabere se jedna riječ koja će joj služiti kao znak za prekid ukoliko djevojka više ne može podnjeti bol ili joj se ne sviđa što radite. Zašto „stop“ ili „stani“ nije dovoljno? Zato što se ta riječ često izgovara u igri ali kao refleks, ne kao nešto što se ozbiljno misli. Sigurna riječ automatski zanči prekid radnje. Ukoliko djevojka zna da je jedna riječ „izvlači“ iz svega, osjećati će se sigurnije.

 

KORISTITE MEKANE MATERIJALE

Iskusni ljubitelji bodnagea koriste svakakve materijale uključujući i konop. Konopa postoje različite vrste a što je konop oštriji to će ljubitelji S/M više uživati. To definitivno nije za svakoga, stoga ćete vi početi sa mekanim materijalima poput npr. šalova. Malo koja djevojka, pogotovo ona koja tek ulazi u svijet bondagea, želi bol ili da joj ostaju tragovi, stoga su šalovi, marame i slične stvari idealne. A zahvaljujući internetu mnoge su stvari, poput lasica i prave opreme lako dostupne. I ne koštaju puno! Prosurfajte malo hrvatske online shopove i puno ćete toga zanimljivoga naći!

 

NEKA ŠKARE BUDU NA DOHVAT RUKE

Ukoliko koristite konop, maramu ili bilo što drugo iz kućne radinosti, često se može dogoditi da napravite takav čvor koji je kasnije teško odvezati. Pogotovo ukoliko ste toliko napaljeni pa vam se ruke od žurbe i napaljenosti tresu. Ne paničarite, uzmite škare i riješite problem!

 

IZAZIVAJTE JE

Kada je konačno vezana i prepuštena vama posvetite joj posebnu pozornost. Izazivajte je, ljubite je na različitim jestima, izludite je… Povežite joj oči tako da ne vidi što joj se radi pa će čulo osjeta biti još više napeto. Najvažnije je da se potpuno posvetite njoj i omogućite joj nezapamćen užitak. A koja se to djevojka nije poželjela odužiti onome tko joj omogući nešto nezapamćeno?

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Jennifer Garner

Iako je radi obitelji zapostavila filmsku karijeru, sjećanje na agenticu Sydney Bristow je nešto što ne blijedi     Ima nešto seksi u ženama koje ...