Selena Gomez

0

Nakon što je prekinula s Justinom Bieberom lijepa Amerikanka je u sekundi postala predmet požude muškaraca širom svijeta

 

7.6

Datum rođenja: 22. srpanj 1992., Mjesto rođenja: Grand Prairie, SAD, Website: selenagomez.com

 

Do prije godinu dana Selena Gomez je bila djevojčica koju smo ignorirali, pogotovo kada smo doznali da je djevojka Justina Biebera. Za to vrijeme mlađe generacije (tj. oni koji su uspjevali preći preko činjenice da je iritantni pjevač stalno uz nju) su doslovno ludile za njom. Međutim, riješivši se Biebera, Selena Gomez je u djeliću sekunde napravila transformaciju iz teen zvijezde u predmet požude muškaraca. Odjednom smo počeli primjećivati njezin potencijal, koji još uvijek nije iskorišten do kraja jer je mladoj američkoj pjevačici/glumici tek 21 godina.

I još jednom je kod seksipila „presudila“ kombinacija gena, ovaj put meksičko-američkih i talijanskih. Rezultat je ljepotica koja osvaja svojom slatkoćom, toplim smeđim očima i punim usnama. Njezin seksipil će kroz idućih 10-tak godina još više dolaziti do izražaja, a koliko zavodljiva može biti mogli smo vidjeti i u filmu Spring Breakers: Proljetno ludilo.

Selenu Goez nazivaju i mini Jennifer Lopez, ali Gomez srećom nema onu umišljenost i aroganciju dive Lopez. Također, za razliku od Miley Cyrus, Gomez (koja je također imala ulogu u istoj seriji) je na prilično lakši način i bez ikakvih skandala napustila teen vode. Image dobre djevojke iz susjedstva je prati i danas, a u tome je sigurno pomogao i velika posvećenost humanitarnom radu. Tako je aktivna u udrugama koje promiču zaštitu životinja, jednakost žena ali i radu sa djecom. Gomez je postala najmlađa osoba koja je nosila titulu ambasadora UNICEF-a, a njezin humanitarni rad ju je odveo čak i do Gane! Nađite mladu zvijezdu koja je spremna toliko slobodnog vremena odvajati za humanitarni rad.

Selena Gomez je očigledno „kompletan paket“, stoga se sada, još više nego ikada prije, pitamo što joj je trebala veza s Justinom Bieberom?

 

BIOGRAFIJA

Gledajući majku Mandy Teefey kako nastupa na pozornicama Selena Gomez je od najranijih dana znala što želi biti. Selenin trenutak za ostvarenje snova došao je kada je Disney napravio niz audicija u potrazi za novim zvijezdama. Disney je brzo u njoj prepoznao potencijal pa su joj, nakon epizodne uloge u seriji Lagodni život Zacka i Codyja, dali ulogu Hannahine konkurentice Mikayle u tadašnjoj teen hit seriji Hannah Montana. Njihovo rivalstvo je gurnulo Gomez u prvi plan pa je 2008. godine dobila glavnu ulogu u seriji Wizards of Waverly Place, seriji u kojoj je dodatno pokazala svoj pjevački talent, pa je sa svojim bendom Selena Gomez & The Scene snimila čak i naslovnu pjesmu.

U svojoj 17. godini, poduzetna Gomez je osnovala svoju producentsku kuću za koju je snimila i svoj prvi film Wizards of Waverly Place: The Movie, iste godine je postala i najmlađa ambasadorica UNICEF-a u povijesti, a izdala je i prvi album Kiss & Tell. Međutim, mlada glumica i pjevačica tu nije stala. Već iduće godine je pokazala svoje oko za modu izbacivši svoju modnu liniju Dream Out Loud by Selena Gomez, a godinu je zaključila snimanjem filma Ramona i Beezus, kao i snimanjem drugog albuma A Year Without Rain. Nakon uloge u filmi Monte Carlo, i izbacivanja trećeg albuma When the Sun Goes Down, Gomez je zaledila svoju glazbenu karijeru kako bi se posvetila filmu.

Koliko može seksi izgledati pokazala je u filmu Spring Breakers: Proljetno ludilo, u kojem je glumila uz Jamesa Franca. Iako je prvotno bila zabrinuta kako će njezini fanovi reagirati, kritike na njezin izgled (ne toliko na film) su bile samo pozitivne. Ove godine ćemo je gledati u glazbenoj drami Rudderless i komediji Behaving Badly.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Novi sat Jamesa Bonda

Predstavljen je sat koji će se naći na Bondovoj ruci u Spectri   „Iza imena Seamaster Aqua Terra James Bond Limited Edition krije se sat ...