Minka Kelly

0

Možda ne znate niti jedan film u kojem je glumila, ali za nju sigurno dobro znate

 

7.7

Datum rođenja: 24. lipanj 1990., Mjesto rođenja: Los Angeles, SAD, Website: twitter.com/minkakelly

 

Ako ste se uvijek čudili kako je netko poput Stevena Tylera dobio ljepoticu poput Liv Tyler za kćer, možda bi se trebali zapitati što je to posebno u grupi Aerosmith. A nešto je očigledno posebno jer dok svi znaju za Tylerov slučaj, manje je poznato da se i njihov bivši gitarist, Rick Dufay, može pohvaliti kćeri ljepoticom – Minkom Kelly!

Prelijepa brineta (i to prirodna) se možda ne može pohvaliti velikim i važnim ulogama, i još uvijek joj je najveća uloga cheerleadersice u dramskoj seriji Najbolji tim, ali vaše istrenirano oko ju je sigurno već primjetilo, ako ne u filmovima i serijama poput Almost Human, onda na internet prostranstvima. I iako niste jedini, malo je onih koji su mogli duže uživati u njezinom društvu, poput baseball zvijezde Dereka Jetera ili kolega glumaca Jakea Gyllenhaala i Chrisa Evansa.

Iako joj filmska karijera ne napreduje brzinom koju bi poželjela, Minku Kelly sigurno nećete gledati u očajničkim pokušajima privlačenja pažnje, poput razuzdanih partyja, reality showova ili razgolićenih slikavanja. Minka je čak i prilično dobro skrivala svoju vezu s Derekom Jeterom, koji u SAD-u ima status superstara. Upravo to što je poput prave djevojke iz susjedstva koja privlači uzornim ponašanjem i prirodnom ljepotom, je razlog zbog čega je toliko poželjna. Ova brineta je pravi prototip djevojke koju bi voljeli svojim roditeljima predstaviti kao vašu djevojku! Iako ne znamo kako bi roditelji reagirali kada bi saznali da joj je majka bivša „egzotična plesačica“!

 

BIOGRAFIJA

Roditelji Minke Kelly, gitarist Aerosmitha Rick Dufay i egzotična plesačica Maureen Dumont Kelly, su se rastavili brzo nakon njezinog rođenja, pa je Minka selila zajedno s majkom prije nego su se skrasili u Novom Mesiku u njezinoj teenagerskoj dobi. Zahvaljujući svom izgledu, Kelly je počela s modelingom i pojavljivanjem u reklamama i spotovima (poput She Hates Me grupe Puddle of Mudd ili One More Night Maroon 5), zbog čega se vratila u Los Angeles, ali je umjesto na pistama sve se više počela pojavljivati u epizodnim ulogama u serijama poput Drake & Josh, Svita i What I Like About You. Ulaznicu u svijet filma joj je omogućila uloga navijačice Layle Garrity u zapaženoj dramskoj seriji Najbolji tim, ali iako su usljedile filmske uloge u akcijskom trileru Kingdom i romantičnoj komediji (500) dana ljubavi, očekivani uspjeh je izostao. Vidjevši da od filmske karijere (za sada) nema ništa, Minka Kelly se vratila snimanju serija pa je nastupala u Roditelji i djeca, Charlijevim anđelima (koji su otkazani nakon samo četiri epizode) a trenutno je gledamo kao detektivku Valerie Stahl u SF policijskoj seriji Almost Human.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto nositi sportski sako?

Muški sportski sako postao je sastavni dio garderobe ne samo poslovnih muškaraca nego i svih ostalih. Jesen je vrijeme kada se pojavljuju nove modne kombinacije, ...