Mila Kunis

0

Samo jedna scena je prelomila karijeru prekrasne glumice i od nje stvorila seks simbol

 

9.3

Datum rođenja: 14. kolovoz 1983., Mjesto rođenja: Chernivtsi, Ukrajina, Website: www.facebook.com/Mila-Kunis

 

Do nedavno je Mila Kunis bila samo slatkica iz serije Lude 70-te i nitko nije očekivao da će nakon osam godina glumljenja djevojke iritantnog Ashtona Kutchera Mila postati seks simbol. Zanimljivo je kako samo jedna scena od djevojke, koja je bila jednako seksi i prije sada, može napraviti predmet požude svakog muškarca, ali i žene. Da, govorimo o njezinoj poznatoj lezbo sceni s Natalie Portman u Crnom labudu. Tko može ostati ravnodušan na prekrasnu crnku velikih očiju u vrućem klinču s – drugom ženom?

Zahvaljujući hrabroj ulozi, u inače totalno čudnom filmu, Mili su se preko noći počela otvarati vrata i svi su zaboravili na njezinu ulogu u iritantnoj seriji a pogotovo na posudbu glasa Meg Griffin u Family Guyu. Mila Kunis više nije Jackie Buckhart, Mila Kunis je Ukrajinka porjeklom koja je u samom vrhu mnogobrojnih lista najsexy žena svijeta. I priznajmo, iako je glumila u Max Payneu, Preboljeti Sarah Marshall, Knjizi iskupljenja ili Prijateljima s povlasticama, prva asocijacija na rođenu Ukrajinku – bit će vrući seks s Natalie Portman.

Ipak, koliko god Mila bila seksi (tko može odoljeti njezinom prekrasnom licu i prodornim velikim očima, dojam kvari njezin izbor muškaraca. Dok Justin Timberlake još može proći, koliko god bio mekan ipak zavede najbolje komade, kako objasniti devet godina veze s Macauly Culkinom? Ili još gore – Ashtona Kutchera s kojim čeka dijete? Ipak, unatoč tome, Milu Kunis definitivno ne bi izbacili iz kreveta!

 

BIOGRAFIJA 

Biti Židov u bivšem SSSR-u nije bilo baš najugodnije iskustvo pa je obitelj Kunis odmah nakon raspada SSSR-a, 1991. godine preselila u Los Angeles. Tada 7-godišnja Milena Markina Kunis već je drugi dan po dolasku krenula u školu bez da je znala iti jednu riječ engleskog jezika! Mila će to opisati kao traumatično iskustvo a da bi se socijalizirala s novim okružjem otac ju je upisao u Berevly Hills Studio gdje ju je odmah primjetio agent za talente.

Prije nego je i u potpunosti savladala engleski Kunis se počela pojavljivati u reklamama za Barbie, Payless Shoes i Guess. Kako je u međuvremenu u potpunosti ovladala novim joj jezikom počela je dobijati i manje uloge u TV serijama poput Naši najbolji dani, Baywatch i Walker – teksaški rendžer.

Sa samo 15 godina, točnije imala je 14 ali je lagala producentima, dobila je ulogu manipulativne slatkice Jackie Burkhart u Ludim 70-tim. Iako je serija postigla određeni uspijeh njezina se uloga predstavljala samo ljepoticu u zagrljaju Michaela Kelsa pa je ostala u sjeni Ashtona Kutchera i Laure Prepon. Sve to je nije dovelo dalje od uloga u neprimjetnim filmovima poput nastavka Američkog psiha. Veći uspijeh je postigla davajući glas Meg Griffin u Family Guyu.

Nakon niza neuspjeha Kunis se pojavila na audiciji za glavnu ulogu u filmu Zalomilo se. Iako je ulogu dobila Katherine Heigl, Kunis je ostavila odličan dojam na Judda Apatowa koji ju je angažirao za Preboljeti Sarah Marshall gdje je ulogom prekrasne recepcionarke oduševila i potpuno zasjenila ostatak ekipe koji je uključivao Jasona Segela i Russella Branda.

Nakon uloge u romantičnoj komediji Kunis je nastupila u dva akcijska SF spektakla, Max Payne i Knjiga iskupljenja, pokazujući da odlično izgleda i kao moderna femme fatale, nakon čega se vratila romantici u Glavnom sastojku i Savršenom spoju.

Iako je za ulogu Lily, partnerice Nine koju je glumila Natalie Portman, bila nominirana za Zlatni globus, a Crni labud za Oskara Milina uloga će se pamtiti po nevjerojatno vrućoj lezbo sceni Kunis i Portman. Ta će scena od Kunis stvoriti seks simbola koji će se početi pojavljivati na vrhovima lista najvrućih žena svijeta.

Ulje na vatru će dodati i njezina navodna veza s Justinom Timberlakeom koja se dogodila na snimanju zajedničkog filma Prijatelji s povlasticama. Zajednička prezentacija na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada, u kojoj su pošteno ispipali jedno drugo, samo je pojačalo glasine a Kunis još više gurnulo u muške maštarije. I dok se o njezinoj navodnoj vezi s Justinom Timberlakeom nagađalo, glasine o vezi s Ashtonom Kutcherom su se pokazale točnim.

Mila je u međuvremenu oduševila u komediji Ted Setha McFarlanea, te Carstvu velikog Oza Sama Raimia.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Lamborghini Huracan – Gallardov sin

Gallardo bi trebao dobiti odličnog nasljednika u vidu novog Lamborghinijevog borbenog bika   „Gallardov sin, koji je ime kao i većina Lamborghinijevih modela dobio po ...