Margot Robbie

0

Nakon uloge u Vuku s Wall Streeta svi pričaju samo o zanosnoj australskoj glumici

 

8.1

Datum rođenja: 2. srpanj 1990., Mjesto rođenja: Dalby, Australija, Website: www.margotrobbie.com.au

 

Što zajedničko imaju Nicole Kidman, Kyle Minogue, Yvonne Strahovski i Isla Fisher? Sve su počele karijeru u australskim sapunicama da bi nakon toga ostvarile uspjeh u Americi. Njihovim putem kreće i nova mlada zvijezda koja je oduševila već svojom prvom ulogom u Hollywoodu – Margot Robbie. Prelijepa Australka je dobila priliku kakvu se rijetko dobiva – debi u Hollywoodu u blockbusteru Martina Scorsesea s Leonardom Di Capriom u glavnoj ulozi. Robbie ne samo da ju je maksimalno iskoristila, nego joj je uspjelo čak i nešto nezamislivo, uspjela je svojom pojavom zasjeniti čak i nedodirljivog Di Capria, a mnogi smatraju da je čak zaslužila i svoju prvu nominaciju za Oskara.

Bez pretjerivanja se može reći da je Hollywood poludio za Robbie, pa joj ponude sada pljušte sa svih strana. Tako bi je mogli u skoroj budućnosti gledati kao Jane u novoj adaptaciji Tarzana, još jedna uloga u kojoj bi seksipil ove Australke došao do izražaja. A seksipil je definitivno njezino jako oružje. Tko je još mogao ostati hladan na njezinu scenu u kojo kao od majke rođena zavodi Di Capria, ili scenu u kojoj mu ne da da je dira?

Legendarni Hugh Hefner definitivno nije ostao hladan pa joj je javno ponudio slikavanje za Playboy, što je Robbie na razočaranje svih muškaraca svijeta ipak odbila. Da razočarenje bude još veće, izjavila je i da se ne namjerava više skidati jer je dovoljno šokova priredila svojoj obitelji! Ipak, bez obzira skidala se ili ne, pojava prelijepe, ali stvarno prelijepe, Robbie na ekranu će uvijek biti razlog za uživanje.

 

BIOGRAFIJA

Robbie je imala sreću da je djetinjstvo provela u Gold Coastu, pa je vrijeme provodila na prekrasnim plažama prije nego je preselila u Melbourne gdje je počela svoju karijeru. Njezina filmska karijera počela je australskim filmom I.C.U., u kojem je odmah dobila i glavnu ulogu nakon što je oduševila redatelja na audiciji. Nakon uloge u Vigilanteu, Robbie je počela glumiti u popularnoj australskoj sapunici Susjedi, u kojoj je trebala imati gostujuću ulogu, ali je toliko impresionirala da je postala stalni dio ekipe iduće četiri godine.

Ali Robbie je htjela više, pa se zaputila u Los Angeles gdje je dobila ulogu jedne od stjuardesa u seriji Pan Am, koja je, unatoč odličnim kritikama, vrlo brzo ugašena. Nova prilika joj se ukazala kada je dobila ulogu u komediji Pravi trenutak. Iako je film prošao nezapaženo, njezina uloga je oduševila producente Vuka s Wall Streeta i Robbie je dobila nevjerojatnu priliku!

Uloga Naomi Lapaglie se pokazala punim pogotkom, i za sam film, ali i za karijeru mlade glumice koju ćemo ove godine gledati još i u trileru Violent Talent, romantičnoj drami Suite francaise te komediji Focus u kojoj će joj partner biti Will Smith.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 stvari koje odbijaju žene od vas

Ukoliko često dobijate nogu nakon kraćeg vremena, možda je razlog jedan od ovih pet?   LOŠA HIGIJENA Žene jednostavno ne podnose kada muškarac smrdi i ...