Kylie Minogue

0

Australska sex bomba nedavno je proslavila 25 godina karijere, a za ovu godinu priprema i novi album

 

8.5

Datum rođenja: 28. svibanj 1968., Mjesto rođenja: Melbourne, Australija, Website: www.kylie.com

 

Australsko nacionalno blago, zvano Kylie Minogue, nedavno je proslavilo 25 godina nastupa na sceni. Gledajući karijere današnjih zvijezda, koje zabljesnu i još brže nestanu nakon par singlova, ova obljetnica je itekako veliki rezultat. Još veći uspijeh je što od pojave, kada je smatrana australskim odgovorom na Madonnu, pa do danas pali i žari istim tempom. O njezinim pjesmama se može govoriti da nisu remek dijela čiji tekstovi diraju u srce, ali je činjenica da su i tekako pjevni i da ulaze u uho. A jednom kad uđu tada slijedi Can’t Get You Out of My Head.

Džepna venera, visoka jedva preko metar i pol, je vjerojatno najvrckavija pjevačica na sceni, što je i dio njezinog šarma. Pjevačica koja zna zabavljati i druge i sebe, vjerojatno toj svojoj vrckavosti može zahvaliti i život, jer se ne samo oporavila od po život opasnog tumora dojke, već se i vratila još jača nego prije.

Znate kako se govori da najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima? Ne možemo se sjetiti nikoga na koga se to bolje odnosi kao na Kylie. Jer Kylie je potpuni paket. O njezinom seksepilu je već na veliko pisano, pjesme su joj zabavne baš kao i ona sama. Kylie je potpuni paket i jednostavno ju je nemoguće ne voliti.

 

BIOGRAFIJA

Prve glazbene korake Kylie je napravila s osam godina kada je sa sestrom Dannii i prijateljicama napravila Abba Air Band s kojim je pjevala po susjedstvu. Ipak, prije nego je zakoračila u glazbene vode, 1986. godine je debitirala u popularnoj australskoj sapunici Susjedi. Zahvaljujući popularnosti serije dobila je priliku pjevati na jednom humanitarnom nogometnom susretu, a jedna od pjesama koje je izvela bila je i The Loco-Motion. Pjesma je postala instant hit te, kako će se kasnije pokazati, najprodavaniji australski singl 80-tih. Nedugo nakon toga Kylie je snimila svoj prvi album Kylie koji je uključivao hitove The Loco – Motion i I Should Be So Lucky.

Nakon početnih albuma, glazbeni izričaj australske pjevačice se počeo mjenjati. Pod utjecajem Michaela Hutchencea te suradnje s Nickom Caveom, pjesme na albumu Impossible Princess su bile ozbiljnije, čak i mračnije. Međutim, nakon uspješne turneje 2001. godine Kylie se vraća stilu po kojem je bila najpoznatija te izdaje izuzetno uspješan album Fever. Najveći hit je bio Can’t Get You Out of My Head, pjesma koja je bila broj jedan u gotovo svim zemljama svijeta, a zapažene su i Love at First Sight, In Your Eyes i Come into My World.

Kylien idući album Body Language, hit sing Slow i prateća turneja su zasjenile vijesti o teškoj bolesti. Na sreću, nakon iscrpljujućih kemoterapija Kylie je iz bitke izašla kao pobjednica, pa je nisu previše zabrinuli niti loši rezultati idućeg albuma X. Posljednji album, Aphrodite izdan 2010. donio nam je singl All My Lovers. Ukupno su četiri singla s albuma bila broj jedan na Bilboardovoj top listi dance pjesama, a sam album je dobio pozitivne kritike te je uspoređivan s Feverom. Kylie trenutno priprema novi album koji bi trebao izaći ove godine.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveće tenkovske bitke WWII

Četvrtak je dan premijere dugo očekivanog ratnog spektakla Fury, a kao uvod donosimo vam najveće tenkovske bitke Drugog svjetskog rata   „Krvava bitka se vodila ...