Kaley Cuoco Sweeting

0

Najpopularnija djevojka iz susjedstva zaludila je ne samo štrebere iz serije

 

7.8

Datum rođenja: 30. studeni 1985., Mjesto rođenja: Camarillo, SAD, Website: twitter.com/KaleyCuoco

 

Izuzetno popularna serija Teorija velikog praska je donjela mnogo zanimljivih likova, oživila karijeru Johnnyja Galeckija, ali predstavila i nove glumce poput Jima Parsonsa ili Simona Helberga. Međutim,  iako je cijeli svijet poludio za Sheldonom, show je najviše iskoristila Kaley Cuoco, koju danas svi poznamo kao konobaricu Penny, a gledamo je već neko vrijeme na TV ekranima. Iako se toga vjerojatno nećete prisjetiti Cuuco smo već imali prilike gledati kao Bridget Hennessy u seriji 8 jednostavnih pravila za dečke moje kćeri (za što je bila nagrađena i s Teen Choice nagradom), Billie Jenkins u Čarobnicama, a pojavila se i u nekoliko epizoda Zakona braće.

Slatke djevojke iz susjedstva su uvijek imale pozornost muškaraca, a Kaley se u Teoriji velikog praska savršeno uklopila. Kaley se savršeno upada u sredinu svega što Amerikanci vole prikazivati na svojim TV ekranima – nije izgladnjela djevojka manekenske građe, a nije ni kućanica s problemom velike pretilosti. Također, njezina uloga Penny, je djevojka možda ne pretjerane inteligencije, ali je susjeda dobra srca koja uvijek treba pomoć. A pravi muškarci su uvijek tu da pomognu djevi u nevolji! Zato i jest na zadnjim Guys Choice nagradama odnjela titulu „Hot and Funny“.

Da stvar bude bolja, Kaley je u dosta stvari jako slična Penny. I za nju se može reći da ima veliko srce, koje iskazuje posebno svojom ljubavlju prema životinjama (želja joj je otvoriti sklonište za životinje). Kaley Cuoco također, za razliku od svojih kolega, voli držati privatni i pogotovo ljubavni život daleko od očiju javnosti, pa se tako samo nagađa da je bila u vezi s kolegom Galeckijem, te Supermanom Henryjem Cavillom. I njezino vjenačnje, s tenisačem Ryanom Sweetingom je tako prošlo kao potpuno iznenađenje.

 

BIOGRAFIJA

Iako se na ekranima prvi put pojavila sa samo osam mjeseci, u jednoj reklami za pelene, te je djetinstvo provodila putujući po audicijama, Kaley Cuoco je prije svega htjela biti tenisačica (počela je trenirati sa samo tri godine). Tenisku karijeru je ipak napustila sa sedam godina, unatoč tome što su je stručnjaci smatrali najvećim talentom u SAD-u! Zov glumačke karijere je bio previše jak, pogotovo nakon što se pojavila u epizodnim ulogama u serijama poput Život na sjeveru i I to mi je neki život. Uspjela je debitirati i u fimu, Virtuoznost, uz Russela Crowea i Denzela Washingtona. Međutim, sve uloge koje je dobijala bile su ili manje ili epizodne. A tada su joj pokucali na vrata producenti nove humoristične serije u kooj je, uz Johna Rittera i Katey Segal, dobila glavnu ulogu! 8 jednostavnih pravila za dečke moje kćeri će postati hit serija, koja se prikazivala i kod nas, a Kaley će zaluditi vršnjake što će joj donjeti mnoge naslovnice teen magazina, kao i Teen Choice nagradu za najbolje novo ime. Popularnost serije je ipak počela opadati nakon smrti Johna Rittera, pa je nakon četiri sezone ugašena. Cuoco se nakon toga pridružuje Alyssi Milano i Rose McGowan u popularnoj seriji Čarobnice.

Unatoč uspjehu na TV ekranima, Cuoco se nikako nije uspjevala probiti na kino platno, pa se okrenula „posuđivanju“ glasa u animiranim serijama,  poput Brandy i Mr. Whiskers ili Monsters Allergy. Ali, kada je stigao poziv za još jednu seriju, Kaley se nije puno mislila. Teorija velikog praska je postala ogromni hit, a Kaley Cuoco poznatija nego ikada.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što poljubac govori o vama

Iznenaditi ćete se što sve žene mogu saznati o vama na temelju vaših usana i poljubaca…   „Ako se vaše usne približavaju ravno prema njezinim, ...