Jennifer Nicole Lee

0

Fitness guru za kojim uzdišu muškarci širom svijeta, a žene žele biti kao ona

 

7.8

Datum rođenja: 13. lipanj 1975., Mjesto rođenja: Rochester, SAD, Website: www.jennifernicolelee.com

 

Nakon tema vezanih za sex, fitness je nešto što vas najviše zanima, pa nije čudilo da je naš tekst o 10 najvrućih fitness modela privukao toliku pažnju. Među deset, stvarno prezgodnih, žena po našem skromnom mišljenju definitivno se ističe Jennifer Nicole Lee. Ne samo zbog toga što izgleda toliko savršeno, već i zbog njezine životne priče, Jennifer je živi dokaz da se uz volju može napraviti sve. Ako ste slučajno preskočili tekst, ili niste kliknuli link poviše, Jennifer je, nakon što se u trudnoći udebljala do 100 kg, otkrila fitness i uspjela smršaviti gotovo 40 kg! I ne samo da je smršavila nego je stvorila savršeno tijelo, tijelo koje bi slobodno moglo biti zabranjeno kao ubojito oružje.

Danas svoj program treninga uspješno prodaje, te je na svom životnom iskustvu izgradila karijeru i stekla bogatstvo. U SAD-u je izuzetno poznata i kao motivacijski govornik, a sebe naziva fitness guruom. Izdala je nebrojeno knjiga i DVD-ova, pojavila se na mnogobrojnim naslovnicama, gostovala u gotovo svim važnijim emisijama i talk showovima. Njezina figura i slava su pravi mamac za paparazzije koji je doslovno prate u stopu, pa ćete njezine slike (obično u mikrobikinijima) naći po internetu. Njoj to niti najmanje ne smeta, a nama još manje…

 

BIOGRAFIJA

Rođena kao Jennifer Nicole Siciliano, kćer talijanskih imigranata je New York zamjenila Tennesseejem gdje je živila tipični američki život. Udala se za svoju srednjoškolsku ljubav, a uspješan brak je rezultirao i sa dva sina. Kako se dugo vremena borila sa viškom kilograma, trudnoća nije niti malo pomogla, pa je nakon drugog poroda Jennifer Nicole težila gotovo 100 kg.

Odlučila je nešto poduzeti, pa se upisala u lokalnu teretanu gdje je počela naporni program treniranja. Iako nikada prije nije imala dodira s teretanom, niti je trenirala ijedan sport, Jennifer Nicole je bila uporna, zaljubila se u svoj novi hobi i rezultati su brzo došli. Izgubila je gotovo 40 kg pa je na izboru Miss Bikini America 1996. godine uvjerljivo pobjedila.

Kao motivacijski govornik odlučila je pomagati ženama koje su se nalazile u istoj situaciji kao i ona, a njezin izgled kao najbolja potvrda uspješnosti programa je bila njezina najbolja reklama. Ipak, tek 2004. godine odlučila je početi se svojim poslom baviti profesionalno i na svom uspjehu izgraditi karijeru. Osnovala je tvrtku JNL u sklopu koje je počela izdavati DVD-ove, praviti televizijske programe i gostovati po cijelom SAD-u. Oskudna slikavanja joj nisu stvarala niti najmanje problema pa je preko noći postala dio časopisa za muškarce i specijaliziranih fitness magazina. Muscle & Fitness Magazine ju je 2006. godine proglasio Ms. Muscle and Fitness.

Uskoro je pokrenula i liniju kupaćih kostima, liniju odjeće za treniranje te, u suradnji s Elisabettom Rogiani, fitness odjeću za photo shootinge. 2011. godine pokreće Fitness Model Factory u Miamiju gdje zainteresirane žene, osim treniranja uz upute Jennifer Nicole Lee, mogu odraditi i profesionalni photoshooting.

Do današnjeg dana Jennifer se pojavila na ukupno 44 naslovnice, CBS ju je proglasio najseksipilnijom mamom SAD-a, a Yahoo Sports jednom od tri najuspješnije žene u fitness industriji.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments