Christina Hendricks

0

Crvenokosa ljepotica zaludila je muškarce ulogom u seriji Momci s Madisona

 

7.9

Datum rođenja: 3. svibanj 1975., Mjesto rođenja: Knoxville, SAD, Website: christina-hendricks.net

 

Momci s Madisona su fenomenalna serija koju bi svaki muškarac trebao gledati. Fantastični dijalozi, muškarčina Don Draper, ispijanje alkohola za vrijeme rada, cigareta za cigarom, spavanje s tajnicama… tko ne bi volio živjeti u vrijeme Dona Drapera? Međutim, koliko god uživali u samoj seriji ne možemo poreći da uživamo i u svakoj sceni u kojoj se pojavljuje Joan Holloway, odnosno Christina Hendricks. Bujna, crvenokosa djevojka čiji je svaki pokret zavodnički jednostavno u svakom (pravom) muškarcu budi svu moguću mašatariju na temu tajnica i šefova! Srećom pa su Momci s Madisona genijalna serija, jer bi zbog Christine gledali baš sve, pa čak i Seks i grad i Sulejmana!

Christine smo inače prvi put primjetili u seriji Kevin Hill gdje je bila preslatka odvjetnica koja je skrivala svoje poprsje, ali je osvajala svojim licem i predivnim očima. A tada su usljedili Momci s Madisona i Catherineno poprsje u prvom planu! Građena kao pin-up zvijezda 60-tih Christina se jednostavno savršeno uklopila i vrlo brzo postala predmet želja svih muškaraca širom svijeta!

 

BIOGRAFIJA

Trenutno najpoznatija crvenokosa djevojka na svijetu je rođena kao plavuša u Tennesseeiju, da bi vrlo brzo s roditeljima preselila u mali gradić romantičnog imena u Idahu – Twin Falls. Kao srednjoškola je bila prava gothic chick, ali sve se promjenilo kada je upoznala glumu. U dramskoj sekciji je počela praviti prve korake prema slavi, ali je vrlo brzo po završetku školovanja okusila i čari modelinga. Poziranja i revije su je vodile na relaciji New York – London, međutim, Christina je dobro znala čime se želi baviti. Kao i većini kolegica trebalo je vremena i vremena, kao i odlazaka na audicije da dobije prve uloge, pa je nakon TV filma Sorority, dobila epizodne uloge u serijama Angel, Zaboravljeni slučaj i Las Vegas. Njezin izgled, ali i glumačke sposobnosti su joj počele donositi veće uloge, pa je tako glumila u Kevinu Hillu, Hitnoj službi i SF seriji Firefly.

Uspijeh se po malo nazirao, a došao je kada su je primjetili producenti serije Momci s Madisona, koji su tražili glumicu za najzanimljiviji lik u seriji – tajnicu Joan Holloway, djevojku koja ima seksipil i inteligenciju. Ispalo je da je Christina bila idealna za ovu ulogu, a i sama glumica je priznala da se potpuno zaljubila u ulogu. Producenti su bili oduševljeni atraktivnom glumicom pa je njezin lik, kako je serija napredovala, dobijao sve više prostora.

Uspijeh na poslovnom planu pratio je i onaj u privatnom, pa se 2009. godine udala za glumca Geoffreya Arenda, s kojim ju je upoznao kolega iz Momci s Madisona, Vincent Kartheiser.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments