Bar Refaeli

0

Prekrasna Izraelka nedavno je proglašena najseksipilnijom ženom svijeta

 

8.2

Datum rođenja: 4. lipanj 1985., Mjesto rođenja: Hod HaSharon, Izrael, Website: www.barrefaeli.co.il

 

Uspjeh je već od malih nogu bio predviđen za Bar Rafaeli, imala je samo osam mjeseci kada se pojavila u svojoj prvoj reklami. Od tada, pa do dana Rafaeli je naredala toliko naslovnica i reklama da bi samo za nabrajanje trebala barem tri ovakva teksta. Danas je Rafaeli jedan od najtraženijih, ako ne i najtraženiji, model na svijetu koji se neće ni ustati iz kreveta ako nema izdašnu ponudu. A takvih ponuda ne fali, jer nema tog magazina i kataloga koji je ne želi na svojim stranicama.

Cijeli svijet je posljednjih godina doslovno poludio za Izraelkom pa ne čudi što su je čitatelji Maxima nedavno proglasili najsexy ženom svijeta. Ipak, kako to da je od zgodne manekenke postala predmetom požude svih muškaraca hetero orjentacije? Prije svega, osim Bar Rafaeli ne postoji plavokosa djevojka svijetle puti koja ujedno izgleda egzotično, a za Rafaeli se može reći da definitivno ne izgleda kao tipična cura s ulica Tel Aviva. Uostalom, možete li je zamisliti s puškom u ruci?

O fantastičnom tijelu Bar Rafaeli ne treba puno govoriti, već je sve viđeno na stranicama magazina poput specijalnog izdanja s kupaćim kostimima Sports Illustrateda ili Esquirea za čiju se nalovnicu potpuno razgolitila 2009. godine.

Ipak, najveću slavu i medijsku pozornost u vrijeme kada se probijala joj je donjela veza s najvećim hollywoodskim osvajačem Leonardom Di Capriom. Veza je trajala punih pet godina a Leo ju je čak upoznao i s roditeljima. Konačan prekid veze dogodio se u svibnju 2011. godine ali se to na karijeru prekrasnog supermodela nije niti malo odrazilo, Bar Rafaeli je već postala važno ime.

 

BIOGRAFIJA

Odrasla u ruralnom dijelu Izraela, na ranču, malenu Bar od malih nogu nije zanimalo jahanje konja i drugi poslovi na zemlji. Umjesto toga, njena je karijera počela i prije nego je prihodala – s osam mjeseci se pojavila u prvoj reklami. S 11 godina se pojavila na izraelskoj modnoj sceni pozirajući za teen magazine i pojavljujući se u različitim reklamama, i od tada nije napravila korak nazad.

S 15 godina, kada je već pozirala za Castro i Pilpel kataloge, pobjedila je na izraelskom izboru za Model godine čime je izazvala pozornost i na međunarodnoj sceni. Dvije godine kasnije izabrana je kao model za Renaur, i još važnije, pojavila se po prvi put na stranicama francuskog Ellea. Upravo će taj editorial, prema riječima same Rafaeli, biti njezina odskočna daska i prijelomni trenutak u njezinom životu i karijeri.

Nedugo nakon tog slikavanja dobila je ponudu za reklamnu kampanju za Ralph Lauren te slikavanje za GQ. Karijera tada 17-godišnje Rafaeli je počela.

Karijera se počela odvijati munjevitom brzinom. Prije nego li je i trepnula već je osvanula na naslovnici Sports Illustrateda i na stranicama Victoria’s Secreta. Imala je prirodni talent za poziranje pred kamerom i fotografi su je obožavali.

Te su joj godine bile izuzetno uspješne i na poslu i u ljubavi. Chanel ju je izabrao za zaštitno lice svojih make-up proizvoda, Puff Diddy za zaštitno lice njegova parfema I Am King, baš kao i Garnier i Hurley. U izdanju s kupaćim kostimima Sports Illustrateda se počela redovno pojavljivati unatoč tome što joj je zadnju naslovnicu otela Brooklyn Decker. Na ljubavnom planu cvjetale su ruže jer je počela petogodišnju vezu s Leonardom Di Capriom zbog čega nije bilo medija koji o tome nije pisao.

Na Spike TV nagradama 2007. godine proglašena je najsexy „uvoznim proizvodom“ čime je počela serija proglašenja izraelskog modela najsexy ženom. Dvije godine kasnije FHM i GQ je proglašavaju ženom za kojom muškarci najviše lude, baš kao i Maxim ove godine. Na Women’s World Award dobila je World Style Award.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments