Kategorije
Profili Žene

Arianny Celeste

Prekrasna UFC-ova oktagon djevojka svojom je slavom i milijunima obožavatelja dostigla UFC prvake

 

7.9

Datum rođenja: 12. studeni 1985., Mjesto rođenja: Las Vegas, SAD, Website: www.ariannyceleste.com

 

Priča o uspjehu i proboju Arianny Celeste bila bi odličan scenarij za kakav film, priča koja se događa jednom u milijun slučajeva. Djevojaka koje hostesiraju po barovima, kongresima ili čak i pizzerijama ima koliko i zrnca na plaži, a iznimno su rijetke one koje uspiju. Na njenu, ali i našu sreću, Arianny je među onima koje su uspjele.

Nakon nebrojenih hostesiranja, koja su uključivala i promocije pizzerija, prelijepa djevojka filipinsko-meksičkih korjena se prijavila na casting za UFC oktagon djevojku. Danas, šest godina kasnije Celeste je popularna koliko i Jon Jones, Junior Dos Santos, Anderson Silva, Tito Ortiz i ostali moderni gladijatori koji proljevaju krv u oktagonu. Njezina točka, tih 30-tak sekundi koliko joj treba da prošeta oktagonom s brojem runde, postala je centralni događaj svakog UFC turnira, pa se čak i TV prijenosi ne prekidaju zbog TV reklama već i gledatelji pred TV ekranima mogu uživati u njenom hodu.

Koliko je popularna? Ne samo da ljudima imena ostalih oktagon cura ne znače ništa, već je mnogima njeno ime popularnije nego ime npr. Dominicka Cruza, prvaka po bantam kategoriji.

Veteranka mnogobrojnih slikavanja za muške časopise poput Maxima, FHM-a, Sports Illustrated, Fighter’s Only Magazinea i Playboya, posljednjih je dana novinske stupce punila ipak iz jednog sasvim drugog razloga. Naime, nakon jedne žešće svađe s momkom, Praveen Chandrom, uspjela mu je razbiti nos! Zgodna i vatrena!

 

BIOGRAFIJA

Arianny Penelope Lopez Marquez, ili današnjim umjetničkim imenom Arianny Celeste rođena je kao najstarija od tri sestre u Las Vegasu. Svoju prvu reklamu odradila je sa samo četiri mjeseca kada se pojavila u reklami za auto sjedalice. Modelinga se ponovo uhvatila za vrijeme srednje škole i pogotovo studija na UNLV gdje je diplomirala fitness management i nutricionizam. Radila je hostesa na različitim kongresima i promo događanjima od kojih se posebno ističu US Army i Brut aftershave.

Kada je 2006. UFC napravio javni casting prijavila se i tada 21-godišnja Celeste a Dana White je brzo primjetio da u toj djevojci ima nešto posebno. Kako sama Arianny kaže, obožavala je taj posao jer je osim što je putovala širom svijeta uživala je gledati i borbe. Celeste je brzo dobila i svoj dio popularnosti pa ju je engleski magazin Fighters Only, prozvao ring djevojkom godine. Istovremeno, magazin Maxim ju je uvrstio u Top 10 svoje rubrike Hometown Hotties.

Prekrasna Arianny brzo je počela svoju slavu širiti i van oktagona pa su se redale naslovnice magazina poput Maxima, FHM-a, Sports Illustrated, Fighter’s Only Magazinea i Playboya što je posebno oduševilo njezine fanove. Proglašena je i Top Modelom Las Vegasa te zaštitnim licem Throwdown energetskih napitaka. Na nagovor dobrog prijatelja Wilmer Valderrame nastupila je i u glazbenom videu To the Top koji je Valderrama snimio za Frankie J i Omar Cruza. Da se ne udalji previše od UFC-a dobila je posao suvoditeljice web showa UFC Ultimate Insider uz Joe Rogana.

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *