Amber Heard

0

Atraktivna glumica trenutno je najpoznatija po vezi s Johnnyjem Deppom, ali iduće bi godine mogla zabljesnuti u tri zanimljiva naslova

 

7.4

Datum rođenja: 22. travanj 1986., Mjesto rođenja: Austin, SAD, Website: www.amberheardofficial.com

 

Iako ju je cijeli svijet otkrio tek nedavno, nakon što je zaludila glavu Johnnyju Deppu, većini muškaraca diljem svijeta poznata je već neko vrijeme. Plavokosa sex bomba, osim izgledom ljepotice s naslovnice, nije privukla svojim glumačkim sposobnostima već javnom objavom 2008. godine da je u vezi s fotografkinjom Tasya van Ree, tj. da je biseksualka. Nakon toga jednostavno nije važno što je glumila u filmovima B kategorije, što nikada neće dobiti Oscara za glumu, Amber je u sekundi postala dio maštarija svakog muškarca.

A da maštarije postanu što bliže stvarnosti Amber se i sama potrudila oskudnim kostimićima u svojim filmovima, kao i brojnim slikavanjima za magazine poput Maxima, FHM, GQ ili Jack. Djevojci, koja se ostavila srednje škole kako bi se okušala kao model, golotinja i onako nikada nije bila problem.

Osim što dobro izgleda i voli i žene, Amber Heard je i vrlo zanimljiva djevojka koja obožava automobile poput Mustanga, skakati bungee, penjati se po stijenama te pucati iz pištolja! Možda činjenica da je iz Texasa sve objašnjava.

 

BIOGRAFIJA

Život mlade Teksašanke se drastično promjenio u 16. godini kada joj je najbolji prijatelj poginuo u prometnoj nesreći. Nakon toga je Amber postala ateist, ispisala se iz katoličke srednje škole i preselila u New York kako bi postala model. Posao modela joj se nije previše svidio pa je samo godinu kasnije preselila u Los Angeles, ovaj put s ciljem da postane glumica. Upornost joj se brzo isplatila pa je s 18 debitirala na TV-u i filmu, od čega se posebno ističe Najbolji tim s Billy Bob Thortonom.

Pažnju je privukla igrajući u Sjevernoj zemlji, filmu nagrađenom nominacijom za Oscara, a u kojem je glumila mlađu verziju Charlize Theron. Ipak, vrata za daljnje angažmane joj je otvorila TV serija Hidden Palms unatoč tome što je snimljeno samo sedam nastavaka. Usljedio je slasher horror Svi dečki vole Mandy Lane u kojem je Amber dobila ulogu bespomoćne ljepotice.

Iduća, 2008., godina bila je najuspješnija za prekrasnu glumicu. Nakon uloge u Alpha dogu, uz Justina Timberlakea i Brucea Willisa, Amber je odigrala glavnu ulogu u Nema predaje, te Seth Rogenovoj komediji Pineaple Express. Godinu je zaključio magazin Maxim koji ju je svrstao među najsexy žene svijeta.

Nakon Informersa s Winonom Ryder, ExTerminatora s Heather Graham i Dobro došli u zemlju zombija s Emmom Stone, Amber je dobila priliku raditi s Johnom Carpenterom u horroru Odjel straha. Usljedili su jako loš Put osvete s Nicholasom Cageom, zapamćen jedino po Amberinim kratkim hlačicama, te Portorikanske noći s Johnnyem Deppom.

Iduće godine očekujemo je u drami Syrup, nastavku Machettea s Charlie Sheenom i Melom Gibsonom te trileru Paranioa s Harrisonom Fordom i Gary Oldmanom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments