Adriana Lima

0

Jedna od najseksipilnijih žena svijeta, prekrasna Brazilka, uskoro očekuje drugo dijete a izgleda ljepša nego ikada

 

9.0

Datum rođenja: 5. kolovoz 1981., Mjesto rođenja: Salvador, Brazil, Website: www.adrianalima.com

 

Nema sumnje da je Adriana Lima jedna od najseksipilnijih žena na svijetu, a mnogi će reći i najseksipilnija. Upravo je Lima zaslužna za to što se Brazil smatra rasadnikom lijepih žena jer je nakon njenog pojavljivanja svijet okrenuo svoj pogled i prema zemlji sambe. Lima je također i sinonim za Victoria’s Secret, iako je Heidi Klum ime koje je najviše predstavljalo poznatu marku donjeg rublja. Ipak, kada bi napravili jednadžnu Adriana Lima = ? većina bi ljudi na mjesto upitnika stavilo upravo prelijepu Brazilku.

Kada bi se seksipil mjerio toplomjerom živa bi brzo puknula jer se vrućina Lime može mjeriti s onom na plaži Ria de Janeira točno u podne. Međutim, ono što daje posebnu draž ovoj vrućoj Brazilki jest to što Adriana Lima kao Victorijin anđeo i Adriana Lima privatno su dva različita pojma. Naviknuti na vruće slike savršenog tijela Adriane Lime, kojega se nije sramila pokazivati u donjem rublju, svijet je ostao zapanjen kada je u intervjuu za GQ objavila da je djevica! Taj broj poznatog časopisa je i dan danas najprodavaniji a za razliku od Britney Spears, Lima je stvarno bila djevica i čekala je prvu bračnu noć. Lima je odgojena u katoličkoj obitelji i poznata je kao veliki katolik koji na revije ide s Biblijom Zanimljivo, prvi put se poljubila u 17. godini a sretnik, kojemu je pripala ta čast, je bio toliko očaran da je odmah Adrianinu majku zamolio da mu dopusti da oženi njenu kćer.

I upravo je ta činjenica da je nedodirljiva, kada je krevet u pitanju, dala dodatnu draž njenom seksipilu. Ipak je zabranjeno voće uvijek bilo najslađe!

 

BIOGRAFIJA

Adriana Francesca Lima je s manekenstvom počela još u najmlađoj dobi. Dok je bila u osnovnoj školi prijavljivala se na natjecanja ljepote i redovno pobjeđivala, majka ju je u svemu podržavala jer se mala Adriana teže snalazila u društvu nakon što ih je, u dobi od šest godina napustio otac. Na jednom od natjecanja, dok je pohađala srednju školu, primjetio ju je jedan organizator natjecanja te ju je prijavio na Fordovo natjecanje za Supermodel Brazila. Lima je uvjeroljivo pobjedila sa samo 15 godina a na svjetskom natjecanju osvojila je drugo mjesto. Zahvaljujući agenciji Ford vrata manekenskog svijeta su joj se počela otvarati.

Lima je dotaknula vrh 1999. godine kada ju je Victoria’s Secret angažirao za njihov fashion show i katalog, a prekrasna Brazilka ih je toliko oduševila da su joj samo dvije godine kasnije dali popularna krila, točnije proglasili su je jednim od svojih zaštitinih lica. Nakon deala s Victoria’s Secret svi su htjeli surađivati s Limom. Imena poput Guess?, Vera Wang, Ralph Lauren, Christian Dior, Versace i Alexander McQueen su plaćali milijune kako bi radili s njom.

Super Bowl, događaj koji možda kod nas nije poznat, u Americi je važniji i od Dana nezavisnosti a sekunde emitiranja reklame se plaćaju i milijunima. 2004. godine reklama u kojoj se pojavila Lima je ostavila bez teksta više od 100 milijuna gledatelja. Osam godina kasnije, Lima je postala jedina djevojka koja se pojavila u dvije različite reklame za vrijeme Superbowla.

Nakon legendarnog pojavljivanja u GQ magazinu u kojem je objavila da je djevica Forbes je proglasio Limu najplaćenijom u svijetu mode. Poslova je bilo sve više a ostat će zapamćena i naslovnica Esquirea u povodu 75. rođendana legendarnog časopisa. Sve je to bilo zgrijavanje za pojavljivanje Brazilke u pet milijuna dolara vrijednom grudnjaku na reviji Victoria’s Secreta. Nedugo nakon toga Lima se po prvi put pojavila i na TV-u u epizodnoj ulozi u seriji Ružna Betty, gdje je glumila samu sebe.

Na Valentinovo 2009. godine Adriana je u Jackson Holeu u Wayomingu rekla sudbonosno „da“ srpskom košarkašu Marku Jariću. Par je u studenom iste godine dobio kćerkicu Valentinu, rođenu carskim rezom nakon samo 34 tjedna. Samo pola godine nakon poroda Lima je, lijepša nego ikada, osvanula na naslovnici magazina V. Bio je to uvod u povratak na scenu, a usljedile su kampanje za Donnu Karan i Mavi Jeans. U ožujku 2012. unatoč glasinama o raspadu braka, Lima i Jarić su objavili da očekuju drugo dijete.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

4 kombinacije za kariranu košulju

Karirana košulja je jedan od onih modnih artikala koje mi muškarci volimo nositi. Mnogi je smatraju i jednim od „najmuškijih“ artikala koji postoje, a osim ...