Pitanja koja si trebate postaviti prije depilacije prsa

8

Depilacija prsa više nije nešto što rade samo muškarci „sumnjive“ seksualne orijentacije, već nešto što je postalo sasvim normalno, pogotovo ukoliko pitate pripadnice ljepšeg spola od kojih većina smatra da je to stvar higijene. Naravno, to ne znači i da trebate brijati prsa, ali ukoliko se razmišljate o depilaciji, prije nego se „bacite na posao“ zapitajte se ova četiri pitanja.

Što će reći vaša bolja polovica? Iako konačna odluka o tome hoćete li depilirati prsa ili nećete mora biti samo vaša, ipak bi bilo dobro da se savjetujete i s vašom boljom polovicom – djevojkom ili suprugom. Čak i ako je nemate, promislite kako će to utjecati na djevojke. Većina djevojaka i žena voli glatku kožu na prsima, ali ima i onih koje vole dlake. Stoga provjerite kakvo je stajalište vaše djevojke ili supruge o toj temi i onda njihov odgovor uzmite kao jedan od čimbenika pri donošenju konačne odluke.

Kako ćete izgledati nakon depilacije? Kao što smo već istaknuli, većina djevojaka voli vidjeti gola prsa na muškarcu, ali kada ih pitate za mišljenje, većina će zamisliti sliku mišićavog muškarca s razvijenim mišićima prsa, a još više s istaknutim pločicama. Ukoliko držite do sebe i odlazite redovno u teretanu tada bi definitivno trebali depilirati prsa, i trbuh, kako bi vaši mišići došli do izražaja. Ali, ukoliko ne spadate u tu skupinu, i trbuščić vam nije nepoznanica tada bi trebali razmisliti jer dlake ponekad mogu i sakriti neke nedostatke, pa vam vaš trbuh može još više doći do izražaja.

Brijati ili ne? Ukoliko ste se odlučili za rješavanje suvišnih dlačica ostaje vam još pitanje hoćete li stvari riješiti sami ili ćete se prepustiti u ruke stručnim osobama. Odgovor na ovo pitanje često ovisi i o financijama jer redovni odlasci u kozmetički salon ipak iziskuju određenu novčanu investiciju. Stoga je za velik broj muškaraca rješenje jednostavno brijanje prsa. Ukoliko se odlučite za ovu soluciju učinite to nakon tuširanja kada će topla voda otvoriti pore i omekšati dlaku, omogućujući vam tako kvalitetnije brijanje. Nedostatak ove metode je što će vam nakon brijanja dlake brzo početi rasti najčešće uz nepodnošljivi svrbež. Također uvijek može doći do urastanja dlaka.

Je li odlazak u kozmetički salon bolja opcija? Posjet kozmetičkom salonu je definitivno bolja opcija, pogotovo ukoliko vam financije nisu problem. Danas se prsa i trbuh mogu depilirati čak i za manje od 100 kn, što ne bi trebalo predstavljati veliko financijsko opterećenje. Depilacija je više neugodna nego bolna, a do dan nakon depilacije bi trebali izbjegavati znojenje i vrući tuš zbog toga što nakon depilacije ostaju otvorene pore te su podložnije iritacijama. Jedna depilacija bi trebala potrajati barem tri tjedna prije nego što budete morali na novi tretman, tako da su prednosti u odnosu na brijanje prilično velike.

Što ako se ne želite depilirati? Naravno da se ne morate depilirati, nigdje ne postoji pravilo da se mora ili ne mora depilirati. Ukoliko ne želite izgledati kao dječak, što je najčešći komentar muškaraca koji su protiv depilacije, vodite računa da barem niste pretjerano dlakavi poput porno zvijezda iz 70-tih u vrijeme kada su isključivo dlake smatrane najvećim znakom muškosti. Danas je mišljenje ipak drukčije pa bi bilo dobro da dlake ipak držite pod kontrolom. Danas se na tržištu može pronaći veliki broj trimera s kojima ćete dlake skratiti na pristojnu dužinu.

 

Nagradna igra:

Komentirajući ovaj tekst možete osvojiti i vikend boravak u Dubrovniku! Povodom našeg 10. rođendana pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti vikend boravak u prelijepom Grand Hotelu Park u Dubrovniku.  Tijekom iduća dva tjedna komentirajte neki od naših tekstova na našoj web stranici, a svakim komentarom imate jedan ulaz u nagradnu igru. U petak, 11. ožujka, nasumičnim izborom netko od vas će moći početi planirati put za Dubrovnik.

Pri komentiranju vodite računa da napišete ispravan mail, kako bi vas mogli kontaktirati, te da komentar na tekst bude smislen. Jednostavne komentare, samo radi sudjelovanja a koji u biti nemaju veze s tekstom, nećemo uvažavati za ovu nagradnu igru. Također, moramo istaknuti da samo vaš prvi komentar na našoj stranici traži odobrenje administratora (kako bi spriječili spamove), a nakon toga možete komentirati bez ikakvih autorizacija.

Sretno!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

8 comments

 1. Miroslav 3 ožujka, 2016 at 20:49 Odgovori

  Slažem se da je ženama na modnim revijama ljepše vidjeti depilirane muškarce… slažem se da žene i ljeti na plažama više vole gledati depilirane muškarce… i mlađe ;), ali – kad dođete u moje godinama manje razmišljate o ljepoti svojih prsa, naročito kad se sjetite da ako to supruzi to nije smetalo proteklih 25 godina, neće joj smetati niti narednih 25, 30… 😀

 2. Ljubomir 3 ožujka, 2016 at 21:18 Odgovori

  Po meni, nekako previše se pažnje posvečuje fizičkom izgledu, naravno da se zalažem za urednost i čistoću, volim skratiti dlake na prsima, da nisu baš ono, preduge, ali nemam potrebe ih depilirati, niti smetaju supruzi, niti meni 😉

 3. Slavko 4 ožujka, 2016 at 11:18 Odgovori

  Naravno da je sve stvar izbora ali mislim da je danas vreme urednosti i da se puno paznje posvecuje izgledu,kako u teretani tako i u kozmetickim salonima.Valjda su telenovele tome uveliko doprinele,svi hoc

 4. Slavko 4 ožujka, 2016 at 11:21 Odgovori

  Naravno da je sve stvar izbora ali mislim da je danas vreme urednosti i da se puno paznje posvecuje izgledu,kako u teretani tako i u kozmetickim salonima.Valjda su telenovele tome uveliko doprinele,svi hoce da budu kao likovi iz serija.
  Ko se bavi teretanom,fitnesom ili nekim drugim sportom treba se depilirati,dzaba od plocica kad su obrasle u dlakama pa se i ne vide ??

Post a new comment

3 načina za nošenje šala

Prema Googleu jedan od najtraženijih upita prošle godine je bio „kako nositi šal“ – stoga evo i odgovora   „Novi trend je da se šal ...