The Shield

0

Najuzbudljiviji trojac wrestlinga donio nam je pravo macho gerila hrvanje!

 

7.0

Datum nastanka: 18. studenog 2012., Mjesto rođenja: SAD, Website: twitter.com/theshieldwwe

 

Kao što smo već pisali, wrestling je u suštini više show business nego sport, a udarci su stvarni koliko i grudi Pamele Anderson. A kako je riječ o show businessu i glumi, image je prioritet broj jedan. Tijekom godina smo se nagledali svega, od Legion of Doom dvojca koji kao da su izašli iz Schwarzeneggerova Trkača, Sgt. Slaughtera koji je mahao iračkom zastavom, do Undertakera koji sa sobom nosi urnu. Međutim, nitko nije imao tako dobar image kao The Shield, odnosno tročlani tim trenutno najuzbudljivijih hrvača.

Od kad su se pojavili prije nešto malo više od pola godine The Shield privlači daleko najviše pozornosti, njihov pobjednički niz i dalje traje i ne nazire se uopće protivnik koji bi ih mogao iznenaditi. I unatoč tome što su tipčni negativci, koji pobjeđuju i varanjem ako je potrebno, publika ih obožava. Zašto? Zato što su njihovi nastupi izuzetno atraktivni, potezi su im prepuni akrobacija, i sva trojica djeluju kao jedan. Ne štede nikoga, pojavljuju se kada ih se najmanje očekuje (i to silazeći ni gledalište, a ne kao svi ostali iz izlaza namjenjenog hrvačima) i pobjeđuju doslovno sve – bez obzira tko im je protivnik u ringu. Koliko su obožavani? Pa recimo to ovako – The Shield su jedini WWE negativci za koje će publika uvijek navijati.

 

BIOGRAFIJA

Potpuno nenajavljeno, The Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins i Roman Reigns) se pojavio 18. studenog 2012. godine, kada su za vrijeme Survivor Series okršaja između CM Punka, Johna Cene i Rybacka, uletjeli iz publike, razbili Ryabacka i omogućići CM Punku da pobjedi Cenu i ostane prvak. CM Punku su pomogli i idućih tjedana, pojavljujući se iznenada za vrijeme Raw i SmackDowna, napadajući njegove protivnike.

Svoj prvi pravi nastup imali su na Elimination Chamber, kada su pobjedili Johna Cenu, Rybacka i Sheamusu, a dan kasnije na Rawu, nisu ih uspjeli zaustaviti niti Ryback, Sheamus i Chris Jericho. Usljedili su ponovo iznenađujući napadi na protivnike, prije svega na Sheamusa i Rybacka, da bi na Wrestlemaniji protiv Sheamusa, Randyja Ortona i Big Showa preokrenuli poraz u pobjedu. Uvjereni da im nitko ne može stati na put, počeli su napadati i legende poput Kanea i Undertakera, a nova „legalna“ pobjeda usljedila je protiv Tima Hell – No i WWE prvaka Johna Cene.

Da su jaki i na pojedinačnoj sceni potvrdili su na Extreme Rules, kada je Dean Ambrose osvojio naslov američkog prvaka, a Seth Rollins i Roman Reigns naslov Tag Team prvaka.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

4 kombinacije za kariranu košulju

Karirana košulja je jedan od onih modnih artikala koje mi muškarci volimo nositi. Mnogi je smatraju i jednim od „najmuškijih“ artikala koji postoje, a osim ...