Ovo su seks tajne poznati

0

Zanima li vas što u seksu vole poznate žene?

 

KIM CATTRALL

Rasterećena Samantha tvrdi da je seks najbolji lijek za jet lag. – Ostanite budni koliko možete i zabavite se koliko vam godi – ako znate o čemu pričam – a zatim idite na spavanje.

 

EVA MENDES

Ona nesumnjivo zna kako održati uzbuđenje u svojim vezama. Prije nekoliko godina rekla je novinaru da je vodila ljubav u svih 50 američkih država. – Možda je to bilo zbog čistog zraka, ili zbog tišine, ili zbog plavetnila neba. Što god da je bio razlog, bilo je zaista dobro.

 

ANGELINA JOLIE

Volim kontrolirati situaciju i dominirati – izjavila je jednom prilikom Angelina. – To mi daje osjećaj sigurnosti.

 

JADA PINKETT SMITH

Hollywoodska zvijezda nedavno je otkrila svoju tajnu: – Razmislite o mjestima izvan kuće na kojima bi bilo ugodno voditi ljubav. Ima li on možda svoj ured? Realizirajte svoje maštarije – budite njegova tajnica. Ili se zaustavite pokraj puta!

 

CAMERON DIAZ

Čemu ova glumica može zahvaliti za tako sjajno tijelo?

– Vjerujem da su u pitanju fizička aktivnost, zdrava prehrana, puno vode, puno smijeha i puno seksa. Seks nam je svima potreban. To je prirodno, zdravo i ono što svi rade!

 

JESSICA BIEL

Ona rado priča o stvarima koje je uzbuđuju u seksu, a posebno o pokazivanju naklonosti na javnim mjestima. – Kada vidim par koji se ljubi i mazi u javnosti, uvijek me ulovi želja i ja bih radila to isto –, kaže Jessica.

 

MARIAH CAREY

Pomislila sam da bi bilo zaista posebno kad bismo pričekali da se prvo vjenčamo – prokomentirala je Mariah svoju odluku da apstinira od seksa prije braka s Nickom Cannonom. – Pokazalo se da smo bili u pravu.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Upoznajte svijet tamnog piva

Kultov pivski stručnjak Von Smile tvrdi da nije sve tako crno kao što izgleda   Do unazad nekih 20 godina prosječni domaći pivopija jedva da ...