Ovo su seks tajne poznati

0

Zanima li vas što u seksu vole poznate žene?

 

KIM CATTRALL

Rasterećena Samantha tvrdi da je seks najbolji lijek za jet lag. – Ostanite budni koliko možete i zabavite se koliko vam godi – ako znate o čemu pričam – a zatim idite na spavanje.

 

EVA MENDES

Ona nesumnjivo zna kako održati uzbuđenje u svojim vezama. Prije nekoliko godina rekla je novinaru da je vodila ljubav u svih 50 američkih država. – Možda je to bilo zbog čistog zraka, ili zbog tišine, ili zbog plavetnila neba. Što god da je bio razlog, bilo je zaista dobro.

 

ANGELINA JOLIE

Volim kontrolirati situaciju i dominirati – izjavila je jednom prilikom Angelina. – To mi daje osjećaj sigurnosti.

 

JADA PINKETT SMITH

Hollywoodska zvijezda nedavno je otkrila svoju tajnu: – Razmislite o mjestima izvan kuće na kojima bi bilo ugodno voditi ljubav. Ima li on možda svoj ured? Realizirajte svoje maštarije – budite njegova tajnica. Ili se zaustavite pokraj puta!

 

CAMERON DIAZ

Čemu ova glumica može zahvaliti za tako sjajno tijelo?

– Vjerujem da su u pitanju fizička aktivnost, zdrava prehrana, puno vode, puno smijeha i puno seksa. Seks nam je svima potreban. To je prirodno, zdravo i ono što svi rade!

 

JESSICA BIEL

Ona rado priča o stvarima koje je uzbuđuju u seksu, a posebno o pokazivanju naklonosti na javnim mjestima. – Kada vidim par koji se ljubi i mazi u javnosti, uvijek me ulovi želja i ja bih radila to isto –, kaže Jessica.

 

MARIAH CAREY

Pomislila sam da bi bilo zaista posebno kad bismo pričekali da se prvo vjenčamo – prokomentirala je Mariah svoju odluku da apstinira od seksa prije braka s Nickom Cannonom. – Pokazalo se da smo bili u pravu.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Najbolji europski košarkaši svih vremena

Abecednim redom predstavljamo deset najboljih europski košarkaša, a vi ih posložite redosljedom kojim želite   DEJAN BODIROGA Iako je igrao na poziciji krila, svestrani Bodiroga ...