Osvojite je svojim humorom

0

Većina djevojaka će reći da ih privlače muškarci sa smislom za humor, stoga navucite vodu na svoj mlin

 

ŠALITE SE I NA SVOJ NAČIN

Tko voli muškarce koji se vole šaliti na tuđi račun, a kada se netko našali na njihov onda se naljute? Stoga se uvijek našalite na svoj račun, pogotovo na prvom spoju, što će reći djevojci s kojom ste izašli da niste zlonamjerna osoba. Plus, šaleći se na neke svoje tjelesne nedostatke, možete ih prilično zamaskirati, odnosno njoj ti nedostaci nakon toga neće predstavljati problem.

 

BUDITE ORIGINALNI

Najgore što vam se može dogoditi jest da je pokušate nasmijati nekom „forom“ iz serije ili filma, a da je ona prepozna. Ne samo da nećete ispasti smiješni, nego ćete ispasti i imitator. Stoga ne koristite zabavne fore koje ste čuli ili vidjeli, nego jednostavno budite prirodno „humoristični“ i originalni!

 

SKROMNOST JE VRLINA

Osvajanje djevojke nije nastup koji trebate odraditi na pozornici, i u kojem svi oko vas moraju biti publika. Ne pokušavajte ispasti smiješan pred svima, važno vam je samo nasmijati i humorom osvojiti djevojku s kojom ste izašli. Čak i ako ste poznati kao zabavna osoba koja nasmije sve, u ovom slučaju vaša pažnja treba biti usmjerena samo na nju!

 

BUDITE POZITIVNI

Spoj nije mjesto na kojem bi trebali prakticirati crni humor, ili se šaliti na svoju nesreću i tužne stvari u životu. Djevojke će to samo deprimirati, stoga se okrenite zabavnijim i vedrijim stvarima. Spoj će upaliti samo ako prođe u zabavi i dobrom raspoloženju, osim ako želite osvojiti neku mračnu djevojku.

 

NAČIN JE VAŽAN

Kada bi bilo dovoljno samo izgovoriti šalu svi bi bili zabavni. Mimika igra jako puno u ovim slučajevima, stoga vježbajte kako dobro popratiti priču. Također, jako je važno da ste opušteni, jer će prepoznati vaš strah, a tada će i šala ispasti kao sasvim obična rečenica…

 

NE PRETJERIVAJTE

Ali, koliko god je mimika važna, toliko je još važnije da ne pretjerujete. Jim Carrey i njegovo kreveljenje može biti zabavno samo teenagerima, stoga se potrudite da u vašem humoru ipak bude više inteligencije.

 

OSTAVITE DOBAR PRVI DOJAM

Ukoliko uletite odmah na prvu s nekom rasističkom ili šovinističkom šalom, male su šanse da ćete uspjeti popraviti dojam do kraja spoja. Stoga dobro pazite da na prvu ostavite dobar dojam, a kada se ona opusti i prihvati vas, s vremenom možete preći i na druge „hardcore“ stvari.

 

PODIJELITE PRIČE

Žene jednostavno žele nekome ispričati pričice i tajne, stoga ukoliko vam ispriča neku neugodnu, ali smiješnu, pričicu iz njezinog života, obavezno uzvratite nekom svojom smiješnom neugodnom pričom. Ona od vas to očekuje.

 

NASMIJTE SE NA NJEZINE ŠALE

Uspjeli ste je nasmijati, što je odlična stvar, a tada je sasvim normalno (i predvidio) da će i ona pokušati nasmijati vas. Hoće li njezine šale biti zanimljive, ovisi naravno o samoj djevojci, ali kao pravi gentleman nasmijte se čak i ako vam šala nije pretjerano zanimljiva.

 

BUDITE ONO ŠTO JESTE

 

Uvijek je dobro naučiti novu tehniku, ali ono što nikada ne bi trebali raditi jest – glumiti. Pogotovo ako ćete biti u dužoj vezi, a veza se nikada ne bi trebala zasnivati na lažima. Stoga, ako osjećate pritisak da je morate nasmijavati, a da tome niste dorasli, tada to i nemojte raditi. Jednostavno budite ono što jeste!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments