Osam pluseva za seks s bivšom

0

Ne morate ponovo biti u vezi sa bivšom, sex će biti sasvim dovoljan

 

‘Nema potrebe za proučavanjem jeste li kompaktibilni jer su s bivšom iza vas već sati uigravanja i već ste tandem koji zajedno funkcionira„

 

1. E DA SAM BAREM JOŠ JEDNOM…

Ako je cura komad s kojom ste provodili kvalitetno vrijeme uvijek ćete si postavljati ovo pitanje. Stoga nemojte misliti što bi bilo da je bilo već to i uradite!

 

2. POZNATE SE

Sex nije nešto u čemu ste loši ili dobri, sex je nešto u čemu se uigravate sa partnerom. Nema potrebe za proučavanjem jeste li kompaktibilni jer su s bivšom iza vas već sati uigravanja i već ste tandem koji zajedno funkcionira.

 

3. ZNATE ŠTO ŽELI

Nova cura, novi sadržaj. Stara cura je kao Lego kocke iz djetinstva koje znate sastaviti zatvorenih očiju. Točno znate što i kako želi pa nema potrebe za mozganjem što bi je moglo zadovoljiti.

 

4. ONA ZNA ŠTO OD VAS MOŽE OČEKIVATI

Sve djevojke će prvi sex iskoristiti za vašu procjenu, a bivša već zna što od vas može očekivati. Čak i ako ste prosjek, već se navikla na to pa neće doživjeti razočarenje nakon prve noći.

 

5. NOSTALGIJA

Dobar sex će potenuti sa sobom i sjećanja na sve dobre stvari koje su vam se zajedno dogodile pa će sjećanja na prave razloge prekida oslabljeti. Barem na neko vrijeme.

 

6. MANJE JE ČUDNO

U filmovima sex je straight forward životinjski užitak. U stvarnom životu sex je prepun razmišljanja, pogotovo sa novim partnerom. Sa bivšom toga nema, što ste se mislili – mislili ste se.

 

7. NJENE PRIJATELJICE VAS NEĆE PROCJENJIVATI

Ne samo da će vas ona nakon prvog sexa procjenjivati već će sve prenjeti i svojim prijateljicama. Sa bivšom se stoga ne trebate brinuti hoćete li zadiviti i njezine prijateljice ili ne. Već ste to učinili davno prije, ili niste.

 

8. ZNATE ŠTO SKRIVA

Ne trebate se pitati jesu li njezine cice samo rezultat dobrog push-upa ili su stvarno toliko velike, vi već znate što se krije „ispod haube“. Isto vrijedi i s njezinim viđenjem vas pa možete izvaditi smotuljak čarapa iz gaćica.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Tko je militantna skupina al-Shabab?

Iako su napadom u Keniji došli na naslovnice, somalijski militanti djeluju već neko vrijeme   „Velika većina vodstva al-Shabab je prošla obuku u Afganistanu i ...