Oralna Kama sutra za njezin užitak

0

Šest poza kojima možete unjeti zanimljivost a njoj povećati užitak

 

„Legnite na leđa, a neka ona klekne iznad vašeg lica. Partnerica ima kontrolu nad brzinom i pritiskom pokreta, dok vi samo trebate namjestiti jezik“

 

Sigurni smo da nemate problema s isprobavanjem novih poza u seksu. Ali, koliko ste domišljati kada je riječ o oralnom seksu? Ako vam padaju na pamet samo dvije-tri poze, isprobajte neke od ovih poteza koje predlaže Sadie Allison, autorica knjige „Ride ‘Em Cowgirl!“

 

ISPOD NJE

Legnite na leđa, a neka ona klekne iznad vašeg lica. Partnerica ima kontrolu nad brzinom i pritiskom pokreta, dok vi samo trebate namjestiti jezik. Na ovaj način možete se gledati u oči dok joj milujtee grudi ili guzu.

 

NA BOKU

Lezite na bok okrenuti jedno drugome, a zatim se posvetite jedno drugom. Odlična stvar s ovom pozom jest to što jednostavno možete dosegnuti i do njegozina anusa ukoliko to želite.

 

69 STOJEĆI

Želite se upustiti u najpustolovniju pozu za oralni seks? Sjednite na rub kreveta i legnite dok su vam noge na podu. Neka se partnerica popne na vas u standarnu pozu 69. Ona će vam zahvatiti glavu nogama, a rukama obuhvatiti noge. Polagano se ustanite čvrsto je držeći. Dobra je ideja da se okrenete prema krevetu tako da ako vam slučajno padne, padne na krevet. Čak i ako ćete izdržati tako samo nekoliko sekundi, vrijedno je probati. Upozorenje: morate biti dovoljno jaki za ovu pozu!

 

CLIFFHANGER

Partnerica mora sjesti na rub kreveta i leći dok su joj noge spuštene. Kleknite na pod između njezinih nogu, a ona vam može staviti noge na ramena dok ste posvećeni njezinom klitorisu.

 

VI IZNAD NJE

Neka ona legne na leđa, a vi kleknite iznad nje – vaša stopala pokraj njezine glave, a usta na njenoj V-zoni. Dok je zadovoljavate jezikom, ona vas može i jezikom i rukom.

 

DOGGY

Ova poza je erotski animalna. Neka se ona spusti na sve četiri, izvije leđa, a vi joj priđite odostraga. Dok je oralno zadovoljavate ona vas povremeno može zadirkivati pomicanjem kukova.

 

Izvor: cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

BMW i8S – poklon za 100. rođendan

Njemački proizvođač automobila će svoj 100. rođendan proslaviti nabrijanom hibridnom verzijom   „Aktualnom i8 do stotke treba 4,1 sekundi, dok će S modelu trebati šest ...