Oralna Kama sutra za njezin užitak

0

Šest poza kojima možete unjeti zanimljivost a njoj povećati užitak

 

„Legnite na leđa, a neka ona klekne iznad vašeg lica. Partnerica ima kontrolu nad brzinom i pritiskom pokreta, dok vi samo trebate namjestiti jezik“

 

Sigurni smo da nemate problema s isprobavanjem novih poza u seksu. Ali, koliko ste domišljati kada je riječ o oralnom seksu? Ako vam padaju na pamet samo dvije-tri poze, isprobajte neke od ovih poteza koje predlaže Sadie Allison, autorica knjige „Ride ‘Em Cowgirl!“

 

ISPOD NJE

Legnite na leđa, a neka ona klekne iznad vašeg lica. Partnerica ima kontrolu nad brzinom i pritiskom pokreta, dok vi samo trebate namjestiti jezik. Na ovaj način možete se gledati u oči dok joj milujtee grudi ili guzu.

 

NA BOKU

Lezite na bok okrenuti jedno drugome, a zatim se posvetite jedno drugom. Odlična stvar s ovom pozom jest to što jednostavno možete dosegnuti i do njegozina anusa ukoliko to želite.

 

69 STOJEĆI

Želite se upustiti u najpustolovniju pozu za oralni seks? Sjednite na rub kreveta i legnite dok su vam noge na podu. Neka se partnerica popne na vas u standarnu pozu 69. Ona će vam zahvatiti glavu nogama, a rukama obuhvatiti noge. Polagano se ustanite čvrsto je držeći. Dobra je ideja da se okrenete prema krevetu tako da ako vam slučajno padne, padne na krevet. Čak i ako ćete izdržati tako samo nekoliko sekundi, vrijedno je probati. Upozorenje: morate biti dovoljno jaki za ovu pozu!

 

CLIFFHANGER

Partnerica mora sjesti na rub kreveta i leći dok su joj noge spuštene. Kleknite na pod između njezinih nogu, a ona vam može staviti noge na ramena dok ste posvećeni njezinom klitorisu.

 

VI IZNAD NJE

Neka ona legne na leđa, a vi kleknite iznad nje – vaša stopala pokraj njezine glave, a usta na njenoj V-zoni. Dok je zadovoljavate jezikom, ona vas može i jezikom i rukom.

 

DOGGY

Ova poza je erotski animalna. Neka se ona spusti na sve četiri, izvije leđa, a vi joj priđite odostraga. Dok je oralno zadovoljavate ona vas povremeno može zadirkivati pomicanjem kukova.

 

Izvor: cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako joj olakšati oralni sex?

Muškarci su često sami krivi kada ih djevojke odbiju oralno zadovoljiti   Vjerojatno ne postoji muškarac koji ne voli da ga se oralno zadovoljva, ali ...