Oralna Kama sutra za njezin užitak

0

Zaboravite standardnu pozu u kojoj je oralno zadovoljavate, ovih osam poza vam garantiraju bolje rezultate!

 

68

Ne, nismo pogriješili – poza se stvarno zove 68! Zašto? Zato što vam ostaje dužna! Poza je slična 69 pozi, a razlika je jedino što ona na vama leži leđima, a ne trbuhom tako da vi oralno možete zadovoljavati nju, a ona vas ne. Da joj glavi bude udobnije stavite joj jastuk ispod vrata.

 

PROLAZ

Poza u kojoj djevojka stoji na nogama lagano raširenih nogu dok muškarac sjedne ispod nje, rukama joj obuhvati guzu, glavu provuče naprijed kako bi mogao zadovoljavati partnericu. Ova poza je odlična i za muškarca i ženu – muškarca jer može jezikom raditi što želi, a djevojku jer svojim pokretima zdjelicom može puno toga kontrolirati.

 

ZABRANJENO VOĆE

U ovoj pozi će se djevojke osjećati potpuno izložene vama, ali će im užitak biti toliki da će brzo zaboraviti na „neugodnost“. Djevojka legne na trbuh,ispod zdjelice joj stavite jastuk kako bi joj guza bila podignuta, a noge raširi i dreži pod 90 stupnjeva. Bilo da volite cunnilingus i analingus – poza je pun pogodak!

 

UŠI

Poza sa čudnim imenom, ali s izluđujučim učnikom na djevojke. Djevojka legne na bok, dok vi (također na boku) legnete na 90 stupnjeva u odnosu na nju. Glavu joj provlačite između noga i započinjete sa zadovoljavanjem. Kada vam nogama počne stiskati glavu, znači da dobro obavljate posao!

 

EVINA EKSTAZA

Ne znamo zašto je ova poza dobila ovo ime, ali znamo da je djevojke obožavaju. Posao muškarca je da legne na krevet tako da mu je glava na samom rubu. Djevojka staje uz rub kreveta licem okrenuta prema vama i doslovno sjeda na njegovu glavu. Odličnu pozu i za cunnilingus i analingus djevojke obožavaju jer imaju potpunu kontrolu nad muškarcem. Druga verzija jest da vam priđe leđima okrenuta prema vama.

 

PITA

Ne američka! Ova poza doslovno izluđuje, ali je samo za napredne, ili bolje rečeno fleksibilne djevojke. Djevojka bi trebala leći na leđa, i toliko izdignuti guzu i saviti tijelo da joj noge dođi do glave!? Dalje znate što radi muškarac. Ako uspijete izvesti ovu pozu, budite sigurni da će doživjeti orgazam u rekordnom roku!

 

JAHANJE

Legnite na leđa, a ispod glave stavite jastuk kako bi vam bila podignuta. Djevojka vas zajaše licem okrenuta prema vama, sjedne na glavu, te što više izvije leđa kako bi vam olakšala oralno zadovoljavanje, te ujedno sebi povećala užitak! Postoji i druga verzija u kojoj vas „zajaši“ leđima okrenuta vama.

 

ISPOD HAUBE

Djevojka legne na leđa, i noge podigne pod što je moguće većim kutem, lagano ih raširivši, ali lagano – gotovo da su skupljene. U ovoj pozi će joj njezina vagina vama biti potpuno izložena, a što je djevojka fleksibilnija, odnosno što dalje može podići noge, to će vama posao biti lakši.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Trenirajte kao Jason Statham

Jedna od najvećih akcijskih zvijezda današnjice svom tijelu posvećuje šest dana u tjednu   „Ako ne želite izgledati napucano kao natjecateljski body builderi, a želite ...