Odjevne kombinacije koje su uvijek u trendu

0

Postoje odjevne kombinacije koje su u trendu samo neko određeno, većinom kraće, vrijeme, a postoje i one kombinacije koje su evergreen i s kojima nećete nikada pogriješiti. Stoga vam donosimo pet kombinacije u kojima ćete uvijek izgledati kao pravi mušakrac sa stilom.

Džemper, bijela košulja i chino hlače. Kvalitetna bijela košulja, kvalitetan džemper i chino hlače su izuzetno atraktivna modna kombinacija koja svoju popularnost može zahvaliti prije svega Paulu Newmanu, jednom od najbolje odjevenih muškaraca svih vremena. Ova kombinacija je idealna zato što na pravi način spaja elegantne i casual odjevne komade pa je samim tim pravi izbor i za neformalne poslovne i casual prilike.

Dolčevita i sako sa duplim kopčanjem. Dolčevita je već dugo neizostavni dio odjevanja muškaraca sa stilom, a savršeno se može kombinirati sa sakoom sa duplim kopčanjem. Kombinacija je postala popularna nakon što ju je Michael Caine ponosno pokazivao na ulicama Londona. Odličan je izbor za sve „street style“ kombinacije u ove hladnije dane.

Oxford košulja i kvalitetne hlače. Ljubitelji klasičnog stila vrlo dobro znaju da nema bolje kombinacije od bijele oxford košulje i kvalitetnih krojenih hlača. Ovu je kombinaciju obožavao i Alain Delon. Ukoliko košulju zakopčate do grla ostavljate poslovan dojam, a ukoliko je raskopčate i zasučete rukave spremni ste za opuštenija događanja.

Bijela majica i bijeli jeans. Tako efektna i upečatljiva, ova je kombinacija vječna. Omiljena kombinacija Stevea McQueena, je idealna za ljetne mjesece, a može se modificirati i tako da umjesto bijele nosite majicu bež boje, važno je samo da ne bude drastični kontrast između ova dva predmeta.

Sako i majica na pruge. Sve bi seke ljubile mornare, ide poznata pjesma koja najbolje dočarava privlačnost mornara i njihove uniforme. Majice na pruge u kombinaciji sa npr. crnim sakoom izgledaju vrlo muževno i sigurno će privuće poglede pripadnica ljepšeg spola. Jeams Dean je itekako privlačio u ovoj kombinaciji.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments