Novi sat James Bonda

0

Fantastični novi Omega sat naći će se na ruci najpoznatijeg tajnog agenta u novom filmu

 

Tijekom godina, a nakupilo ih se već 50, James Bond je postao prava ikona stila. Noseći odjela Brioni i Tom Ford, cipele Church te Sunspel polo majice, Bond je uvijek izgledao elegantno, a njegovom profinjenom izgledu sigurno su pridonjeli i satovi.

Iako u Flemingovim romanima Bond nosi Rolex Explorer, agent 007 ga nikada nije nosio u filmu već se u početku na njegovoj ruci, do sredine 70-tih, nalazio Submariner. Od kraja 70-tih do sredine 80-tih Bond je nosio različite digitalne Seiko satove, da bi se nakon toga vratio Rolexu.

Rolex je bio Bondov izbor sve dok se nije pojavio Pierce Brosnan u Zlatnom oku s Omega Seamaster Profesionalom na ruci. Od tada, pa do danas, popularni agent se drži Omege. Novi glumac, Daniel Craig samo je promjenio tip sata, pa u akcije ide sa satovima iz Seamaster Planet Ocean kolekcije.

U najnovijem filmu o agentu s dozvolom za ubijanje, Skyfall, Craig nosi najnoviju verziju Seamaster Planet Oceana – 600M. Novi Planet Ocean, promjera 42mm, dolazi s kućištem od poliranog nehrđajućeg čelika te displayem od mat crne keramike. Oznake sata, pri čemu je brojka sedam napisana kao 007, iluminiraju plavim svijetlom a kazaljke zelenim.

Naravno, sat je napravljen u limitiranom izdanju i bit će proizvedeno samo 5.007 primjeraka. Ako se slučajno pitate zašto baš 5.007, razlog je 50. godišnjica agenta 007.

 

omega planet_ocean_skyfall_le

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Je li Bar Rafaeli najsexy žena svijeta?

Čitatelji Maxima proglasili su je najsexy ženom na planeti   Izraelski super model Bar Rafaeli najseksipilnija je žena na svijetu, tako barem tvrde čitatelji Maxima ...