Nova verzija Rolexove Daytone

0

Jedna od ikonskih satova, Rolexova Cosmograph Daytona, dolazi u cijelom nizu različitih kućišta – od bijelog zlata, rozog zlata, žutog zlata, nehrđajućeg čelika i platine. A sada je Rolex, predstavljanjem nove verzije Daytone, 51 godinu nakon prvog modela dobio i šestu opciju kućišta – Cerachrom! Keramičko kućište koje se pravi posebnim procesom i koje je otporno na ogrebotine, a neće gubiti boju niti pod utjecajem UV zračenja. Također, u sklopu procesa na poseban se način graviraju oznake na tahimetru dajući mi platinski sloj radi vidljivosti.

Unutar 40 mm kućišta se „krije“ Rolexov 4130 automatski kronograf mehanizam koji je puno precizniji nego na dosadašnjim modelima te ima odstupanje od samo +2/-2 sekunde dnevno što je duplo precenzije nego što su uvjeti COSC certifikata.

Kupci mogu birati između dvije vrste brojčanika – crnog sa srebrenim oznakama i kazaljkama, te bijelog sa crnim oznakama i kazaljkama. Cijena je već određena i iznosit će oko 81.000 kn, ali još nije poznato kada će model biti u prodaji.

 

rolexcosmographdaytona2a

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Angelina Jolie

Seksipil i seksi uloge su daleko iz Angeline Jolie kojoj je sada na pameti samo jedna stvar – pomaganje onima kojima je pomoć potrebna   ...