Nokia 215 s nepotrošivom baterijom

0

Smartphonei potroše bateriju u jedan dan, a 215 će vam trajati i po mjesec dana!

 

Moderni pametni telefoni mogu obavljati razne zadatke koji su starim mobitelima bili nemoguća misija, no imaju jednu veliku boljku – kratko trajanje baterije. Jedno od rješenja za ovaj problem je nošenje dodatnog ‘običnog’ mobitela koji služi samo za pozive. Čini se da se tom filozofijom vodio Microsoft kada je predstavio Nokiju 215, koja košta samo 29 dolara, a baterija bez punjenja može joj izdržati gotovo mjesec dana.

U Microsoftu kažu da je to njihov dosad najpristupačniji mobitel s pristupom internetu. Dolazi u dvije verzije, s jednom ili dvije SIM-kartice. Prva može izdržati do 29 dana, a druga do 21 dan bez punjenja. Broj aplikacija je ograničen, a među njima su Facebook i Twitter te internetski preglednik, bez 3G-a.

Nokia 215 dolazi u zelenoj, crnoj i bijeloj boji, a bit će puštena u prodaju na bliskoistočnom, afričkim, azijskim i europskim tržištima u prvom kvartalu 2015.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments