Njenih sedam kinky maštarija

0

Kinky maštarije koje vam možda neće priznati ali o kojima sigurno mašta

 

„Kada je dodavanje treće osobe u krevet u pitanju, muškarcima je uvijek u mašti još jedna žena a djevojkama – zamislite isto to!“

 

SEX IGRAČKE

Sex pomagala su dobar način za podizanje atmosfere u krevetu i začinjenje seksualnog života. Možete početi tako da koristite lubrikant, a nakon toga i vibrator na njoj. Kada postanete malo više avanturistički raspoloženi možete se igrati sa cijelim nizom seksualnih pomagala. Koristite ih na njoj, ona na vama (seksualne igračke su širok pojam), ili čak istovremeno!

 

ROLE PLAYING

Vjerojatno ćete se osjećati malo glupasto na prvu ali to će vrlo brzo prerasti u uzbuđenje. Osmislite koja vam se uloga najviše sviđa i uživajte. Učitelj/studentica, doktorica/pacijent, pilot/stjuardesa su najčešće uloge ali niz uloga koje možete isprobati je ogroman. Sve to dodatno začinite uniformama koje ili možete naručiti iz sex shopa ili proizvesti sami.

 

STRIPTIZ

Nije tajna da bi svaki muškarac volio da njegova djevojka izvede zavodljiv ples u krilu za njega. Dobra vijest je što i većina djevojka želi to prirediti svom dečku. Međutim, one bi htjele i da vi to izvedete za njih! Stoga nabavite od prijatelja vatrogasca njegovo odijelo, naučite par koraka i iznenadite je!

 

TROJAC

Jedna od omiljenih maštarija muškaraca je i jedna od omiljenih maštarija žena. Kada je dodavanje treće osobe u krevet u pitanju, muškarcima je uvijek u mašti još jedna žena a djevojkama – zamislite isto to! Međutim, ovo je maštarija o kojoj bi trebali dobro razmisliti jer ako uđete nepripremljeni i da niste 100% sigurni da to želite, sve bi moglo završiti na ružan način.

 

MASTURBACIJA

Masturbacija je zdrava, i više se ne trebate bojati da ćete oslijepiti ili ostati neplodni. Nema muškarca ni žene koji se ne samozadovoljava, stoga zašto to ne raditi u paru? Kao što bi vi voljeli gledati djevojku u igri sa samom sobom, tako bi i cure htjele promatrati vas. Zar ne zvuči interesantno?

 

ANALNI SEX

Analni sex više nije tabu tema ali je još uvijek kod mnogih na crnoj listi. Unatoč tome, veliki je broj djevojaka koje maštaju o tome ali su previše sramežljive da to priznaju. Ako vam se konačno i povjeri, nemojte odmah navaliti na nju. Da bi analni sex bio ugodan jako je važno strpljenje i nježnost. Kada se nakon nekog vremena opustite i jedno i drugo, i počnete uživati, vrijeme je za strastveni analni sex bez granica!

 

S&M

Ako je vaša djevojka control freak vjerojatno će joj se svidjeti S&M igrice u kojoj je ona „gazda“ a vi njezin rob. Zašto ne? Vjerojatno će vam prvi put biti čudno, možda i bolno, ali ako vam se ne sviđa lako možete prekinuti igru. Vjerojatno se pitate što vi dobijate s tim? Pa, ako je ona sretna i zadovoljna i veza će biti skladnija. A ako ništa, moći ćete je vidjeti u vrućem kožnom korzetu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments