Ne propustite Extreme Rules

0

WWE nam večeras donosi PPV u kojem čak niti borba za naslov nije u prvom planu!

 

„Kako Triple H i ostali dio managemneta WWE-a otvoreno smatraju Bryana nedostojnim naslova prvaka, „Big Red Monster“ je vraćen iz naftaline kako bio uništio Bryana i Yes!pokret jednom zauvijek“

 

DANIEL BRYAN VS KANE

Daniel Bryan i Kane su bivši tag team prvaci, čije je prijateljstvo prekinuto nakon što je Bryan smatrao da ga se gleda kao slabij dio Hell-No para. To je bilo prije više od godine dana, a od tada se Kane umirovio i postao dio organizacije WWE. S druge strane, Bryan se od frustiranog borca pretvorio u najveću zvijezdu WWE i aktualnog prvaka, dok je Yes!mania zahvatila sve ljubitelje wrestlinga. Kako Triple H i ostali dio managemneta WWE-a otvoreno smatraju Bryana nedostojnim naslova prvaka, „Big Red Monster“ je vraćen iz naftaline kako bio uništio Bryana i Yes!pokret jednom zauvijek. Zbog Kanea je Bryan umjesto na medeni mjesec (oženio je jednu od Bella blizanki) morao u bolnicu nakon što ga je 213 cm visoki div doslovno polomio u prošlotjednom emisiji RAW-a, pa će Bryan večeras imati priliku za osvetu i obranu naslova prvaka!

 

EVOLUTION VS THE SHIELD

Okršaj Bryana i njegova nekadašnjeg prijatelja jest glavna borba večeri, ali najzanimljivii okršaj je definitivno između Evolutiona (Triple H, Batista i Randy Ortona) i The Shielda gdje se očekuje pravi rat. Dugo se vremena raspravljalo o mogućem raspadu The Shielda jer je bilo puno trzavica među Rollinsom, Reignsom i Ambroseom, ali umjesto raspada specijalaca za prljave poslove Triple H-a, „psi pravde“ su postali pozitivci i pravi borci za pravdu. Nakon što su potrčali u pomoć Danielu Bryanu i suprostavili se Triple H-u, glavni manager je poslao u pomoć svoje glavne borce kako bi uništili publici omiljeni The Shiled. I ne samo to, nego su na Shield navalili često i sa po 10 boraca! Ova borba bi doslovno mogla završiti kao pravi rat, jer nekako sumnjamo da će ostati samo na tri na tri okršaju, već bi se na jedinu i drugu stranu mogli uključiti i drugi borci. Ovo je definitivno najiščekivanija borba godine koju nikako ne smijete propustiti.

 

JOHN CENA VS BRAY WYATT

Pobjedom Cene nad Brayem Wyattom, vođom trojke Wyatt Family, na Wrestlemaniji, mislili smo da je priča završena, ali ne… njihove borbe su se nastavile tijekom svih epizoda Rawa, a nastavit će se i večeras kada će se Cena i Bray Wyatt boriti u metalnom kavezu. Zašto u kavezu? Zato kako se Wyattovi pomoćnici Luke Harper i Eric Rowan ne bi mogli umješati. Trojka Wyatt Family, koja kao da je izašla iz horror filma, je u WWE ušla s jednim ciljem – da sve pozitivce prisvoji pod „tamnu stranu“, pa mnogi stoga očekivaju da bi se moglo dogoditi ono što se već dugo vremena nagađa – da Cena postane negativac. Cena, inače jedan od najdobroćudnijih likova u WWE, nije toliko omiljen među publikom, pa bi njegov prelazak među negativce mogao donjeti novi zalet u njegovoj karijeri.

 

JACK SWAGGER VS ROB VAN DAM VS CESARO

Još jedna poslastica večeri u kojoj ćemo vidjeti toliko mržnje i neprijateljstva. Swagger i Cesaro su bili dio Real Americans para, sve dok se Cesaro nije okrenuo protiv Swaggera i managera Zeba Coltera, i prešao omraženom Paulu Heymanu. King of Swing (ime je dobio po tome što vrti svoje protivnike oko sebe) Cesaro i Swagger su proteklih tjedana imali mnogo međusobnih okrašaja, a da stvar ovaj put bude zanimljivija „ubačen“ je i legendarni bivši trostruki WWE prvak RVD (Rob Van Dam). Pošto sva trojica imaju svoje spektakularne karakteristične poteze, ova bi borba trebala biti pravi užitak za gledanje.

 

BIG E VS BAD NEWS BARRET

Meč za Interkontinentalnog prvaka nam donosi okršaj već pomalo zaboravljenog Big E. Langstona i Bad News Barreta koji je u velikom uzletu. Britanac Wade Barret je uvijek bio negdje pri dnu liste boraca na koje je WWE ozbiljnije računao, ali nakon što mu je dozvoljeno da pusti svoj jezik, preko noći se pretvorio u itekako zanimljivog borca koji svojim protivnicima donsio „loše vijesti“. Da bi došao u priliku boriti se za naslov Interkontinentalnog prvaka morao je pobjediti na malom turniru gdj je redom pobjedio Dolpha Zigglera, Sheamusa i Rob Van Dama! Je li vrijeme i za njegov treći naslov Interkontinentalnog prvaka?

 

ALEXANDER RUSEV VS XAVIER WOODS VS R-TRUTH

WWE ima novog zastrašujućeg negativca – Bugarina Ruseva! Od kad se pojavio na Royal Rumbleu, Rusev doslovno melje sve pred sobom pa bi bilo pravo iznenađenje kada ne bio pobjedio i u ovom trostrukom okršaju. Rusev, borac kojeg se predstavlja u stilu kiborga iz Istočnog bloka (za vrijeme Hladnog rata), i kojeg u ringu prati atraktivna managerica Lana, je hladnokrvni razarač od kojeg WWE očigledno puno očekuje! Okršaj njega i Brocka Lesnara, u nekoj budućnosti, bi bila prava poslastica!

 

PAIGE VS TAMINA SNUKA

Britanka Paige je postala prava WWE atrakcija! Već u svojoj prvoj borbi u WWE pobjedila je do tada nedodirljivu Divas prvakinju AJ Lee, a sada će za protivnicu u svojoj prvoj obrani naslova imati AJ Leeinu bivšu tjelohraniteljicu Taminu Snuku. Tamina Snuka je jedna od najsnažnijih hrvačica, a Paige je pravi akrobat. Ako volite borbe djevojaka možda uz njih dvije zavolite i wrestling (ako već niste fanovi)

 

PROČITAJTE I:

ZAŠTO POČETI GLEDATI WRESTLING?

10 NAJBOLJIH TEŠKAŠA U POVIJESTI MMA

 

banerfacebooklike

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments