Ne da vam se ‘trošiti vrijeme’ na predigru?

0

Iako vam se možda čini čudnim, katkada morate natjerati djevojku da žudi za vama

 

Parovi uglavnom ne posvećuju dovoljno vremena predigri. Predigra je i te kako potrebna, osobito ako želite što veće zadovoljstvo. Ako je dovoljno intenzivna, može biti uzbudljivija čak i od samog seksa.

 

NEMOJTE PLANIRATI

Već smo spomenuli da seks ne trebate shvaćati kao planiranu obvezu, barem ne uvijek. Budite spontani i prepustite se emocijama i strastima, neka vas one vode.

 

EKSPERIMENTIRAJTE S NOVIM POZAMA

Ako uvijek vodite ljubav u istim pozama, sasvim je jasno da će vam one jednom dosaditi i vaš seksualni život pretvoriti u rutinu. Razgovarajte s partnericom o tome što vam oboma odgovara.

 

APSTINENCIJA

Iako vam se možda čini čudnim, katkada morate natjerati djevojku da žudi za vama. A to ćete napraviti tako što ćete odbijati seks nekoliko dana i pustiti partnericu da čeka. Da, znamo da je težak zadatak.

 

SNIMITE PRIVATNI VIDEO          

Prije svega, dobro razmislite prije nego što se odlučite na takav pothvat. Ako potpuno vjerujete svom partnerici uzbuđenje od zajedničkog nastupa može vaše seksualno iskustvo učiniti nevjerojatnim.

 

IGRAJTE IGRU

Igranje igrica za odrasle može biti odličan trik koji će unijeti uzbuđenje i razbiti monotoniju u spavaćoj sobi. Bilo da je riječ o igri, ili vrsti koketiranja, svrha je da iskušate svoju partnericu. Sporo zavodite svoju partnericu i odugovlačite što je duže moguće.

 

ULOGE

Trikovi podrazumijevaju i ostvarenje vaših seksualnih maštarija. Ako postoje određene uloge koje ste vi ili vaša partnerica oduvijek željeli isprobati, ne bojte se. Pustite mašti na volju i prepustite se svijetu seksualnih maštarija. To će sigurno razbiti seksualnu rutinu.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Kako uspješno prestati pušiti?

Konačno ste se odlučili uhvatiti u koštac sa jednim jako teškim zadatkom – prestankom pušenja! Uz ovih osam savjeta uspjeh neće izostati!   Loš zadah, ...