Ne bojte se seks igračaka

0

Sex igračke nisu konkurencija, one su pomoć koja uvijek dobro dođe

 

„Vibrator vam u seksualnim igrama može biti samo pomoć da vaša partnerica prije dođe do orgazma, a što je ona zadovoljnija to će i vama biti bolje!“

 

Bez obzira koliko vam je seksualni život uzbudljiv i kvalitetan, svakom paru je kad tad potrebno dodati malo začina. Zašto u vaš seksualni život ne uključiti i neke igračke? Veliki broj parova je već napravio neke korake u tom pravcu, vjerojatno eksperimentirajući sa povezima, marama i možda čak i lisicama, ali zašto ne preći na neki novi nivo?

Dok su djevojke većinom spremnije na uvođenje seksulanih igračaka muškarce njihov ego sprječava da se opuste i uživaju, a sve zbog misli da je uvođenje pomoći znak da sami ne mogu odraditi posao. To je naravno glupost. Međutim, krenimo redom…

 

VIBRATORI

Veliki prijatelji žena i neprijatelji muškaraca. Dok je sve veći broj žena koji žele imati plastičnu igračku muškarci ga mrze iz dna duše jer smatraju da će ih taj vibrirajući komad plastike zamjeniti. Opustite se, velika većina žena uvijek želi pravu stvar a ne plastiku, vibratore žele samo zbog onoga što njihovo ime najbolje opisuje – vibriranja. Ako se muškarci i odluče kupiti svojoj partnerici vribrator redovno biraju onaj koji je manji od njihovog penisa. Još jedna zabluda, djevojke vibratore koriste većinom za podražaj klitorisa a ne za penetraciju.

Vibrator vam u seksualnim igrama može biti samo pomoć da vaša partnerica prije dođe do orgazma, a što je ona zadovoljnija to će i vama biti bolje!

 

PRSTENOVI

Još jedna vibrirajuća stvar koja vam samo može pomoći su prstenovi za penis. Na našem području još relativna nepoznanica, moderniji i kvalitetniji prstenovi imaju dva vibrirajuća kraja, jedan koji podražava vaše testise i drugi koji vibrira na njezinom klitorisu. Osim toga, prstenovi omogućavaju dužu erekciju a samim time i duže druženje u krevetu! Samo budite oprezni, pročitajte upustva i ne nosite ga predugo da nebi svog „miška“ nepovratno oštetili.

 

LJULJAČKE

Prava stvar za potpuno seksualno uživanje. Ako vas slika vaše gole partnerice u ljuljački potpuno prepuštene vama nije niti malo uzbudila tada imate velikih problema sa seksualnošću. Nisu jeftine, treba imati i pravo mjesto za njih ali je dobitak koji one donose ogroman. Nju će potpuno prepustiti vama, olakšat će vam se poze, a vi ćete je iz poze u pozu prebacivati bez problema. Odvažite se.

Ukoliko vam je ovo previše, tj. preskupo ili nemate potrebne uvjete uvijek možete isprobati različite sex jastuke i fotelje uz koje će vam i najteže poze iz Kama Sutre postati lako ostvarive.

 

LISICE, POVEZI…

Ne morate biti ljubitelj SM igara da bi poželjeli isprobati neke od ovih stvarčica. Kao što smo pisali bondage je nešto što većina žena želi isprobati, pa zašto im i ne izaći u susret. Vjerojatno nema para koji nije isprobao vezivanje sa šalovima, maramama i slično, ali tek prava stvar nudi – pravu stvar! Lisice, poveze za oči, ruke i slične stvari možete pronaći u bilo kojem Sex shopu, kojih u barem u Hrvatskoj ima jako puno. I svi oni nude naručivanje preko interneta.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kraljice vriska iz horror filmova

Djevojke koje su svojim vriskovima obilježile filmove strave i užasa   „Nije baš da Sherri Moon Zombie zna glumiti, ali je zgodna i odlično vrišti!“ ...