Najzgodnije djevojke vozača F1

0

Prelijepe žene idu uz automobile i utrke, a ovo je sedam najzgodnijih djevojaka vozača najelitnijeg automobilskog sporta

 

emilia-pikkarainen

7. EMILIA PIKKARAINEN

Budući svjetski prvak Valtteri Bottas je u sretnoj vezi s 22-godišnjom Emiliom već četiri godine. Emilia je inače finska plivačica, vlasnica mnogih finskih rekorda, a nastupila je i na dvije Olimpijske igre – u Pekingu i Londonu.

 

minttu

6. MINTTU VIRTANEN

Kimija Raikkonena su prošlo ljeto prijatelji upoznali sa stjuardesom, a kako par danas tvrdi istog su trenutka znali da su jedno za drugo. Samo nekoliko mjeseci kasnije Minttu je uselila u Kimijevu kuću, a danas već čekaju i njihovo prvo dijete.

 

Hanna-Prater

5. HANNA PRATER

Sebastian Vettel je superzvijezda F1, ali unatoč tome uspijeva svoj privatni život držati privatnim. S lijepom plavušom Vettel je u vezi od djetinjstva, a par je u siječnju 2014. godine dobio svoju prvo dijete.

 

viviansibold

4. VIVAN SIBOLD

Kako su roditelji Nica Rosberga i Vivian prijatelji, par se pozna doslovno od malih nogu, a u vezi su već pet godina. Vivian je završila studij unutarnjeg uređenja u Milanu te je čak uredila Lotusov motorhome, kao i njihove urede!

 

NicoleScherzinger

3. NICOLE SCHERZINGER

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger su do sada prekidali Bog zna koliko puta, ali nekim čudom njihova veza traje i dalje. Nema sumnje da je ova veza prilično pomogla karijeri pjevačice, a mnogi će reći i da su najzgodniji par u F1.

 

Petra Silander 27 0

2. PETRA SILANDER

Plavokosa Šveđanka Petra Silander posljednjih nekoliko godina radi kao model iako se u zadnje vrijeme sve više okreće novoj ljubavi – Djingu. Francuzu Jean Ericu Vergne možda ne ide u F1, ali mu zato itekako ide sa ženama.

 

dashakaputsina

1. DASHA KAPUSTINA

Ruski model Dasha Kapustina karijeru je napravila na Dalekom Istoku gdje se pojavila u velikom broju reklama. S vozačem Ferrarija, Fernandom Alonsom, u vezi je od sredine 2012. godine, nakon što se Španjolac rastavio od supruge Raquel del Rosario.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najbolji smartphone na Windowsu

Nokia Lumia 925 je vrhunski smartphone, ali je ograničen mogućnostima Windows OS-a   „Lumia 925 dolazi s kamerom rezolucije 8,7 megapiksela „posuđenom“ od 920 modela ...