Najvruće filmske lezbo scene

0

Ženski poljupci su na filmu postali savim normalna stvar ali još uvijek kod nas izazivaju trnce

 

5. CATHERINE DENEUVE & SUSAN SARANDON

Veliki užitak

Dvije stare koke u lezbo akciji, idealno za sve ljubitelje MILF akcije. Čak i Susan Sarandon, koja je atraktivna koliko i Vesna Pusić, ovdje izgleda prilično poželjno. Catherine Denevue je, s druge strane, uvijek izgledala vrhunski pa tako i sada kada je odavno u društvu umirovljenika.

 

 

4. SARAH MICHELLE GELLAR & SELMA BLAIR

Okrutne namjere

Vjerojatno jedna od najpoznatijih lezbo filmskih scena u kojoj okrutna bitch Sarah Michelle Gellar podučava ljubljenju neiskusnu Selmu Blair. Ne vjerujemo da ovu scenu već niste vidjeli a ako kojim slučajem niste, pogledajte kakav dojam ova razmjena sline ostavi na Selmu.

 

 

3. GINA GERSHON & JENNIFER TILLY

Preko svake mjere

Gina Gershon već ima filmskog lezbo iskustva a Jennifer Tilly je uvijek bila poželjna koka obilnog poprsja. Zajedno su ultra vruća kombinacija koja rezultira akcijom opasnom za srce. Da, toliko je vruće. Provjerite ako nam ne vjerujete.

 

 

2. DENISE RICHARDS & NEVE CAMPBELL

Divlja igra

Uvod u trojac sa Mattom Dillonom je ova vruća scena između dvije mokre ljepotice u bazenu. Denise nam je uvijek izgledala ful napeto pogotovo sa novim poprsjem a scena sa dvije cure u bazenu nam je uvijek bila napeta maštarija. Pogotovo nakon ovog filma.

 

 

1. REBECCA ROMIJN & RIE RASMUSSEN

Femme Fatale

Daleko najvrućja lezbo scena je sami početak Femme Fatalea u kojoj zanosna Rebecca doslovno navali na Rie, njezinu inače najbolju prijateljicu. Što se dalje događalo u filmu ne znamo, još smo pod dojmom ove scene i dalje nismo gledali!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments