Najvruće filmske striptiz scene

0

Zbog ovakvih smo scena pogledali i neke jako loše filmove, ali se na kraju ipak sve isplatilo

 

 

ELIZABETH BERKLEY

Showgirls

Elizabeth Berkley je odigrala jednu zapaženu ulogu u filmskoj karijeri, a ta uloga ne bi bila zapažena da nije uvijanja i izvijanja oko šipke za striptease. Možda ženska ne zna glumiti ali zato zna uzbuditi!

 

 

ROSE MCGOWAN

Grindhouse

 

Gotički vruća Rose McGowan u ovoj sceni tako podsjeća na Ditu Von Teese da je nemoguće da vas ne prođu trnci. Tko bi rekao da će ta ista cura u tom filmu pucati iz strojnice koja joj je namontirana umjesto noge!

 

 

DEMI MOORE

Striptease

 

Možda danas nije više u cvijetu mladosti ali Demi je u Striptease, ptije 15-tak godina, bila nevjerojatno vruća. Još je u ovoj sexy sceni u bijeloj košulji prvi put na velikom ekranu pokazala svoje cice – čudo silikonske prirode.

 

 

 

JAMIE LEE CURTIS

Istinite laži

 

Jamie možda nije ljepotica ali zato ima tijelo od kojeg boli glava. A to tijelo koje se uvija je ubojitije oružje od pesnica Arnolda Schwarzeneggera u Istinitim lažima. Ne vjerujete? Pogledajte!

 

 

 

JESSICA ALBA

Sin City

Oprosti nam Oče, zgriješili smo… Svaki put kad smo pogledali ovu scenu. Koliko puta smo je pogledali? Nedovoljno da bi je se zasitili! Naša ljubimica u Cowgirl sexy izdanju, pa tko može odoljeti tome?

 

 

 

NATALIE PORTMAN

Bliski odnosi

Natalie Portman, vrhunska je glumica, izuzaetno pametna cura (članica Mense) a k tome još i vraški izgleda. Znali smo to odavno ali Closer nas je ostavio bez daha. Još da je umjesto Clive Owena bila Mila Kunis…

 

 

 

MARISA TOMEI

Hrvač

Još jedna žena čije je vrijeme možda prošlo ali koja još uvijek može puno toga ponuditi. Nakon ovog filma bi sa Marisom zajedno probali „Ram Jam“ (tko je gledao film znat će o čemu se radi).

 

 

LINDSAY LOHAN

Znam tko me ubio

Možda je Lindsay totalno puknula, možda nije najidealnija osoba ali je prokleto seksi. Prekrasne oči, prekrasno tijelo, koje se uvija… Ovaj očajan film se isplati pogledati samo radi ove scene.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zanima li vas swingerstvo?

Swingerstvo je tajna želja mnogih, ali kako je sprovesti u stvarnost?    „Preduvjet uspješnog swingerstva je pravilo 3K – komunikacija, komunikacija i ponovo komunikacija“   ...