Najveći negativci WWE Wrestlinga

0

Wrestlemania je za mjesec dana pa je red da predstavimo najveće negativce ovog show programa

 

 

 

‘Protivnike je tresao strujom, gurao je ljude u kolicima niz stube, bacao je voditelje u publiku, a najveći „zločin“ je napravio kada je zapalio protivnika jer je trebao osjetiti njegovu bol“

 

 

markhenry

MARK HENRY

Pobjednik serije Strongest man i bivši olimpijac u dizanju utega je trenutno najstrašniji borac kojemu malo tko može stati na kraj u WWE. Ogroman i uvjek namrštenog pogleda ne zastrašuje samo protivnike već i fanove u prvim redovima na koje često baca upravo poražene protivnike. Mark Henry je ponosan i na svoj Hall of Pain, odnosno popis velikana kojima je gotovo istrgnuo ruke, a popis uključuje i prilično velike mrcine poput Kanea ili Big Showa.

 

brocklesnar1

BROCK LESNAR

Zašto fanovi wrestlinga mrze Lesnara? Zato što je Lesnaru važno samo jedno – Brock Lesnar. U svijet WWE je ušao 2002. godine da bi samo dvije godine kasnije odlučio zaigrati u NFL-u. Prije nego se vratio u wrestling lomio je ruke protivnicima u UFC-u, gdje je čak bio i prvak. Međutim, čak je i u oktagonu bio omražen, a nije se suzdržavao fanovima pokazati ni srednji prst! Prošle se godine ponovo vratio wrestlingu a u svom povratku uspio je direktoru WWE-a slomiti kuk!!!

 

kane

KANE

The Big Red Monster je oduvijek bio zastrašujuć, međutim nakon što je u jednoj borbi 2003. godine izgubio masku kao da je poludio! Protivnike je tresao strujom, gurao je ljude u kolicima niz stube, bacao je voditelje u publiku, a najveći „zločin“ je napravio kada je zapalio protivnika jer je „trebao osjetiti njegovu bol“. Zanimljivo, unatoč svemu nabrojanom Kane prilično dobro prolazi kod fanova.

 

cmpunk

CM PUNK

Kada je došao u WWE, CM Punk je bio jedan od omiljenih boraca koji je trenutak slave doživio kad je 2009. godine po prvi put postao WWE prvak. Tada počinje nagla promjena, ego je narastao, osnovao je svoj kult, otimao djecu protivnika a možda najomraženiji je postao kada se udružio s najvećim negativcem među managerima, Paulom Heymanom. Preko 400 dana je CM Punk držao titulu u svojim rukama, što je za WWE nevjerojatno dugo, sve dok mu nedavno, na oduševljenje fanova, The Rock nije preuzeo pojas.

 

The-Shield-1

THE SHIELD

Iako su se pojavili tek prije tri mjeseca, Dean Ambrose, Seth Rollins i Roman Reigns, odnosno The Shield (kako se predstavljaju) su vrlo brzo postali omraženi. Zašto? Prije svega zbog prljavog načina borbe kojim su uspjeli pobjediti čak i Johna Cenu, Rybacka i Sheamusa. Dodatni „kamen oko vrata“ im stvara i prijateljstvo s CM Punkom i njegovim managerom Paulom Heymanom, a možda najveći razlog „mržnje“ je to što su tako prokleto uspješni. Borili se prljavo ili ne, The Shield ne zna za poraz, bez obzira tko im stajao s druge strane ringa.

 

jackswagger

JACK SWAGGER

Demokrati ga mrze, Republikanci vjerojatno i ne toliko. Naime, Jack Swagger i njegov glasnogovornik i manager Zeb Colter su veliki borci za čistu Ameriku, bez imigranata i stranaca. Zbog toga Swagger s posebnim žarom ulazi u borbe protiv „uvoznih“ boraca poput Jamajčanina Kofija Kingstona, a s posebnim nestrpljenjem se iščekuje njegova borba na Wrestlemaniji za naslov prvaka svijeta protiv Meksikanca Alberta Del Ria. U privatnom životu Swagger nije ništa drukčiji, a policijski dosje mu je debel kao i Biblija.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments