5 najvećih egoista u sportu

0

Vrhunski sportaši često imaju i velik ego, a mi vam donosimo one čiji je ego veći i od sposobnosti na terenu

 

„Vrhunski nogometaš koji svojim nogometnim potezima oduševljava ljubitelje nogometa, svojim egoizmom, frizurama, proslavama gola i općenito pojavom izluđuje ljude širom svijeta’

 

Zlatan-Ibrahimovic

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Zlatana Ibrahimovića ili vole ili mrze, sredine nema. Međutim, to njega niti malo ne dira jer se klubovi otimaju za njega, plaća mu je astronomska, a najvažnije – on zna da je najbolji. I ne ustručava se to reći.

Egoistični trenutak: „Ja sam sjever, ja sam jug, ja sam istok, ja sam zapad. Ja sam Zlatan Ibrahimović.“

 

floyd-mayweather-jr1

FLOYD MAYWEATHER JR.

Baš kao što je i Ali govorio za sebe da je najveći, tako i Mayweather mlađi voli uzdizati sebe. Međutim, dok je kod Alija to bio dio showa, Mayweather to radi kako bi pokazao srednji prst svima koji se je slažu s njim. Ipak, dok ne prihvati borbu s Pacquiaom bit će jako puno onih koji ga ne smatraju najvećim.

Egoistični trenutak: „Respektiram Alija i Sugar Ray Robinsona, ali ipak mislim da sam ja najveći.“

 

Kobe-Bryant

KOBE BRYANT

Usporedbe s Michaelom Jordanom su opravdane, Kobe Bryant je definitivno jedan od najboljih koji su ikada istrčali na parket. Međutim, koliko je velik kao igrač toliko je velik njegov ego. Narcisoidan kakav jest natjerao je Shaquillea O’Neala iz Lakersa, zbog njega su se treneri mjenjali, a prije će opucati na koš iz nemoguće pozicije (i pogoditi) nego dodati slobodnom igraču.

Egoistični trenutak: Cijela njegova karijera

 

jose-mourinho

JOSE MOURINHO

Malo koji trener je uspio biti veća zvijezda od igrača na terenu, ali Mourinhu uspjeva to bez obzira koji klub trenirao. Čak i u Realu, klubu prepunom zvijezda, prvo ime je ipak – Mourinho. A on je toga svjestan i ne libi se to i spomenuti. I to nebrojeno puta. Mourinho je poznat po hvalisanju, omalovažavanju protivnika i teatralnom ponašanju na terenu.

Egoistični trenutak: Special One!

 

cristiano-ronaldo-real-madrid

CRISTIANO RONALDO

Kada netko kaže da je tužan obično mu svi hrle pomoći, ali kada kaže netko tko ima jedan od najvećih ugovora u povijesti sporta? Ronaldova najveća ljubav nije njegovo dijete, djevojka, nogomet ni Real, već – on sam. Vrhunski nogometaš koji svojim nogometnim potezima oduševljava ljubitelje nogometa, svojim egoizmom, frizurama, proslavama gola i općenito pojavom izluđuje ljude širom svijeta. Nažalost, to nije samo showtime, Ronaldo je jednostavno takav.

Egoistični trenutak: A koji nije?

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Icon Selazzio 95 Sea Palace

Superluksuzna jahta čija „kuća na plaži“ je nešto što trebate vidjeti   Morska palača, naziv je ovog koncepta, ujedno i naziv koji najbolje opisuje ono ...