Najveće teorije zavjere u 2011. godini

0

Teorije zavjere uvijek se pojave oko skandala, mi vam donosimo top 5 prošlogodišnjih teorija


„U Egiptu i Libiji, nakon završetka pobuna i dalje nema demokracije i boljeg života, dapače promjenila se samo vlast, ali se zato nafta dobro prodaje“

 

tsunami-japan-1

JAPANSKI TSUNAMI – TERORISTIČKI NAPAD?

Da se vrijeme danas koliko toliko može kontrolirati nije tajna. Na OI 2010. godine Kinezi su tvrdili da neće biti kiše jer će oni stvoriti sunčano vrijeme i u tome su djelomično i uspjeli. Teoretičari zavjere tvrde da je japanski tsunami posljedica teorističkog napada uzrokovanog HAARP mikrovalnom tehnologijom. HAARP izbacuje milijardu wati energije u ionosferu te natrag na zemlju, pa samim time može uzrokovati razorne potrese. Koji je motiv napadu? Ljubitelji teorija zavjere tvrde da je neimenovana teroristička skupina tražila velike količine novca ili će prouzrokovati potres.


seal-team

TAJNA SMRTI OSAME BIN LADENA

Prema američkim tvrdnjama, Osamu su u herojskoj akciji ubili pripadnici SEAL-ovog tima 6, međutim jeli i stvarnost takva? Teoretičari postavljaju neka pitanja na koje za sada nema odgovora: 1) Što je sa tvrdnjama vojnog osoblja da je Bin Laden ubijen 2001. u borbama u Tora Bori? 2) Kako to da nije bilo fotografija njegovog tijela? 3) Zašto je njegovo tijelo navodno bačeno u more? 4) Kako to da je 10 godina neotkriveno živio u Pakistanu, zemlji koja je saveznik SAD-a? 5) Kako to da je većina tima 6 poginula u padu helikoptera dva mjeseca kasnije, kada po američkim protokolima toliko puno elitnih vojnika ne smije biti u jednom helikopteru? Jesu li sumnje u pravu smrt Osame samo teorija zavjere ili ipak istina?


libya-battles

ARAPSKI PROSVJEDI

Prošle godine val prosvjeda proširio se velikim brojem arapskih zemalja – Tunis, Egipat, Libija, Sirija, Jemen…. Milijuni ljudi su se uključili u borbu za demokraciju. Lijepa priča, ali zvuči li nemoguće da iza svega toga stoji Zapad? Teoretičari zavjere tvrde da je iskru potpalio Zapad kako bi širio tržišta te isisao ono malo nafte što je ostalo u Zemlji. Google, Facebook i Twitter su optuženi za udruživanje i rad sa Vladom SAD-a. U Egiptu i Libiji, nakon završetka pobuna i dalje nema demokracije i boljeg života, dapače promjenila se samo vlast, ali se zato nafta dobro prodaje. Zaključak, kažu teoretičari zavjere, izvedite sami.


strausskahn

ISTINA O STRAUSS-KAHNU

Pohotni starčić, direktor Svjetskog Monetarnog Fonda, je u hotelu u New Yorku silovao čistačicu, tvrdili su novinarski izvještaji – teorije zavjere tvrde drukčije. Dva tjedna prije navodnog silovanja sam Strauss-Kahn je izjavio da će mu se podmetnuti silovanje, i to od strane francuskog predsjednika Sarkozya koji je Straussa-Kahna vidio kao glavnog protivnika na idućim izborima. Straussov Blackberry je navodno misteriozno nestao te je, opet navodno, viđen čak u uredu predsjednika Sarkozya! Sam Sarkozy je, naravno, odbacio bilo kakvu mogućnost njegove umješanosti.


obama jitters

OBAMA I CIA

Još od njegovog izbora za predsjednika pojavile su se priče o Obami kao bivšem agentu CIA-e. Prošle godine, novinar Wayne Madseon, je ispitao prošlost Obamine majke Ann Dunham te je otkrio da je njezin rad u Indoneziji podupirala CIA preko Forda, Carnegiea i Rockfellerovih donacija. Dunhamin rad je pomogao Vladi SAD-a u borbi sa Indonezijskom Vladom 70-tih.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments