Najtetoviraniji nogometaši današnjice

0

Danas gotovo da nema nogometaša koji nema barem jednu tetovažu, ali nitko od njih ne može dostići ovu šestoricu

 

danielaggertattoo

DANIEL AGGER

Kapetan danske nogometne reprezentacije i branič Brondbyja, Daniel Agger ne samo da je ljubitelj tetovaža nego je i kvalificirani tattoo majstor. Njegovo cijelo tijelo je ukrašeno tetovažama, počevši od brojnih tetovaža vikinga, do velike slike groblja na njegovim leđima. Fanove Liverpoola (za kojeg je igrao) je oduševio tetovažom YNWA (You’ll Never Walk Alone) na prstima, dok je morbidnu stranu pokazao tetovažom Smrt je sigurna ali njezin sat nije na latinskom. Osebujan tip, nema što.

 

Boatengtattoo

KEVIN PRINCE BOATENG

Ganski reprezentativac koji igra za Schalke 04 poznat je po svojim brojnim tetovažama po vratu, rukama, prsima i nogama. Osim što je kao znak pripadnosti tetovirao kartu Gane i simbol Milana, najviše pažnje privlači njegova velika tetovaža na vratu, kao i natpis Love vs Pain and Pain vs Love na prsima. Na koljenu pak ima tetovažu paukove mreže koju je tetovirao nakon ozljede koljena i to uz objašnjenje da je on sam kao paukova mreža – uvijek se vrati!

 

Nigeldejongtattoo

NIGEL DE JONG

Veznjak Milana i nizozemske reprezentacije posebno je ponosan na svoje tetovaže jer ga mnogi stručnjaci tetoviranja smatraju najljepše tetoviranim nogometašem. Za razliku od većine nogometaša, Nigel De Jong nema nabacane različite tetovaže već je prepun velikih plemenskih tetovaža koje zajedno čine jednu zanimljivu cjelinu. Tetovaže mu prekrivaju gornji dio tijela – vrat, prsa i ruke.

 

timhowardtat1

TIM HOWARD

Osim za najveće nogometne fanove Tim Howard na ovoj listi je veliko iznenađenje, jer kao vratar na sebi stalno nosi majicu dugih rukava. Međutim, Howardovo cijelo tijelo je prekriveno tetovažama što je i pokazao na nekim slikavanjima za magazine, kao i za PETA-inu reklamnu kampanju. Njegova kolekcija tetovaža uključuje i Supermanov logo, zmajeve, križeve, slike njegove dvoje djece, te kineske znakove za Boga, obitelj, vjeru, zdravlje i sreću.

 

djibrilcissetattoo

DJIBRIL CISSE

Ako ste mislili da se ne može biti tetoviraniji od Michaela Scofileda iz zakona braće, pogledajte napadača Bastie Djibrila Cissea. Osim po svojim (su)ludim frizurama, Cisse je poznat i po svojim brojnim tetovažama (ima ih preko 40) na gornjem dijelu tijela. Osim šapa i leopardova uzorka, koji dominiraju njegovim rukama, Cisse je najviše ponosan na velika anđeoska krila na svojim leđima, a tetoviran mu je i dio glave.

 

meirelestattoo1

RAUL MEIRELES

Portugalski nogometaš koji kruh zarađuje u turskom Fenerbahceu je osebujan lik koji pažnju na terenu najviše privlači svojom irokezom koja u kombinaciji s dugom „ISIL style“ bradom djeluje prilično zastrašujuće. Ali, Meireles još više zastrašuje kada skine majicu i otkrije svoje istetovirano tijelo – ogromnog zmaja na leđima, dva tetovirana rukava i dvije majanske lubanje na prsima. Trenutno radi na kompletiranju „nogavice“ na desnoj nozi.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 katastrofa koje nam prijete…

… a koje su naših ruku dijelo i za koje ćemo sami biti krivi   „Ukoliko do podzemnih voda dođu zagrijani radioaktivni materijali moglo bi ...