Najseksi mame iz filmova

0

Ove filmske mame su nam oživile snove o seksi starijim ženama

 

STIFLEROVA MAMA

Američka pita

Listu je nemoguće ne početi s ženom koja je zaslužna za pojam MILF. Nije baš da je ljepotica u rangu ostalih s liste, ali seksipil nikada nije imao veze s ljepotom.

 

 

DEBBIE

Zalomilo se

Mnogi će kao najseksi ženu u Zalomilo se istaknuti Katherine Heigl, ali ne i mi jer Leslie Mann izgleda deset puta seksipilnije.

 

 

CONNIE SUMNER

Nevjerna

Nevjerna sadrži neke od najboljih seks scena u povijesti filma, a kako u filmu glumi božanstvena Diane Lane nemoguće ju je ne staviti na listu.

 

 

MRS. ROBINSON

Diplomac

Vjerojatno najpoznatija mama predator je gospođa Robinson, prva starija žena koja je postala san teenagera. Tko se ne sjeća scene u kojoj oblači najlonke?

 

 

KATHLEEN ‘KITTY CAT’ CLEARY

Lovci na djeveruše

Jane Seymour je u ovom  filmu imala 54 godine, ali se na njoj to niti najmanje ne primjećuje. I svatko tko nije osjetio meškoljenje u gaćama na njezine scene nije muškarac.

 

 

EDIE STALL

Povijest nasilja

MILF u uniformi navijačice! Toliko seksi kombinacija da je nemoguće ostati hladan. Pogotovo kad je superseksi Maria Bello u njoj.

 

 

ELLEN GRISWOLD

Izgubljeni u Europi

Beverly D’Angelo je najpoznatija po National Lampoon serijalu, a naši snovi su podivljali kada smo vidjeli koliko zavodnički može biti u drugom dijelu.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Čarobni svijet orgazma G-točkom

Malo koji muškarac zna da stimulacijom G-točke može kod partnerice postići jače orgazme nego stimulacijom klitorisa   „Prstom počinite s pokretima kao da je pozivate ...