Najružniji psi ikada viđeni

0

Psi su najpoželjniji kućni ljubimci međutim postoje slučajevi kada čovjekov najbolji prijatelj i nije baš za pokazivanje!

 

„Naravno, nitko nije htio Munckin a neki su čak pitali kada bi je vidjeli – što ova svinja radi među psima?“

 

yogi

YOGI

Yogi je sedam godina star Njemački ovčar koji se od drugih pasa svoje pasmine razlikuje anomalijom čeljusti. Naime, Yogiju je donja čeljst dosta veća nego gornja, zubi mu stoga stalno vire van čeljusti pa izgleda kao da stalno reži.

Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja udomljavanja Yogi je postao tako depresivan da nije htio jesti! Ljudi bi došli u stacionar i nakon samo jednog pogleda rekli bi „ne želimo ovoga!“. Nakon objavljivanja Yogijevih slika na internetu odjedanout je postao poluaran pa se u stacionaru sada moraju braniti od poziva za udomljavanjem iz SAD-a već i Francuske, Španjolske i Kanade a konačan dom našao je u Cronwallu u Velikoj Britaniji.

Ovčar Yogi sada negdje zadovoljno trčkara i vjerovatno plaši malu djecu!

 

rascal

RASCAL

Jeste li ikada čuli za pasminu Kineski krestavi pas? Niste? Vrijeme je da saznate za nju a po slici ste već otkrili zašto je smatraju najružnijom pasminom na svijetu. Rascal je na mongim internet siteovima proglašen najružnijim psom na svijetu. Osam godina star Rascal je kao i svaki drugi Kineski krestavi pas prirodno „ćelav“ osim punkerske kreste na glavi. Kako to izgleda vidite na slici. Rascalovoj ljepoti definitvno ne pomaže ni nedostatak zuba.

Da je lijepota nasljedna dokazuje i činjenica da je Rascalov djed Chi Chi u Guinnesovoj knjizi rekorda kao pas sa najviše titula najružnijeg psa! Ružnoća je Rascalu odnjela i slavu pa je gostovao u popularnom noćnom showu Jaya Lenoa a pojavio se i u tri horror filma! U filmu Tele Zombie je čak „glumio“ psećeg zombija ubojicu!!!

 

munckin

MUNCKIN

Mješanac Munckin je osam godina stara kuja koja za sobom također vuče tužnu priču iz stacionara. Ukoliko se u roku od osam mjeseci ne nađe nitko tko će poželjeti psa jadna životinja se ubija. Naravno, nitko nije htio Munckin a neki su čak pitali kada bi je vidjeli i „što ova svinja radi među psima?“. U posljednji trenutak našao ju je njezin sadašnji vlasnik koji je, vjerovali ili ne, sličnog psa (samo kako kaže 7kg lakšeg) imao prije!

Munckin je sada sretna a kako je njezin vlasnik pedijatar često ga povede sa sobom u bolnicu kako bi oraspoložio bolesnu djecu. Sam kaže da su rezultati zapanjujući jer djeca ne mogu ostati ravnodušna na čudnu loptu koja hrče dok hoda!

 

freckles

FRECKLES

Ne, ovom psu nije natapirana i obojana „kosa“ ako ste to slučajno pomislili. Jednostavno, Kineski su krestavci najružniji pa ni Freckles nije iznimka. Svugdje gdje se pojavi Freckles zaokuplja pažnju prolaznika. Reakcije su različte, od smijeha i podrugivanja da nevjerice i straha.

Unatoč tome, Freckles je razigrani psić koji se kao i svi ostali psi najviše vole igrati.

 

mrmagoo

MR. MAGOO

Kada bivši vlasnik nije mogao više držati psa ponudio ga je svom susjedu koji ga je objeručke prihvatio, iako je prijašnji vlansik u čudu pitao jeli siguran jer je pas izuzetno ružan! Mr. Magoo je u novoj obitelji dobio i prijatelja Scoobya pa su mu dani sada ispunjeni igrom.

Mr. Magoo je inače još jedan pripadnik Kineskog krestavog psa ali po njegovom izgledu bi mogli čak prije reći da je hijena nego pas!

 

booger

BOOGER

Pravog imena Gallegher a nadimka Booger (pitamo se zbog čega) ovaj stvarno ruuuužan pas je mješavina Kineskog krestavog psa (opet) i Čivave. Sada zamislite da mješate Mikea Tysona sa nekom blaerinom, to bi otprilike bilo to.

Booger na cijeloj desnoj strani nema zubi pa mu jezik stalno visi van a osim što užasno izgleda Booger i užasno smrdi. U svoje dvije godine postojanja ovaj „ljepotan“ još nije naučio kako vršiti malu nuždu a da to ne čini po svojim prednjim nogama! Želi li ga itko za kućnog ljubimca u svoj novi stan?

 

missellie

MISS ELLIE

Iako više izgleda kao član bande Oggya i žohara Miss Ellie je, gle kojega iznenađenja, Kineski krestavi pas. Ovu deset godina staru kuju prolazniku je dala na čuvanje neka gospođa koja ga je zamolila da je pričuva dok obavi shopping u trgovini. To je bilo prije četiri godine! Ne, sretnik ne čeka još uvijek da se gospođa vrati iz shoppinga već je Miss Ellie odnio svojoj kući gdje joj pruža svu potrebnu ljubav!

Miss Ellie je, kako ističe vlasnik, jedan od najljenijih pasa sve dok ne vidi druge dvije ženke terijera za kojima odmah počne trčati ganjajući njihove repove! Uvijek smo govorili da se ženske međusobno i ne podnose previše! Za ovu malenu karikaturu je inače vezana i jedna jako zanimljiva anegdota! Naime, Miss Ellie je prisustvovala vjenčanju svog vlasnika i kada je svećenik upitaio postoji li tko tko se protivi vjenčanju Miss Ellie je zalajala! Svadba se ipak nastavila unatoč protivljenju ovog gremlina!

 

sam

 

 

SAM

Nažalost, Sam više nije sa nama. Gotovo petnestogodišnji Kineski krestavi pas (zašto ovo ne iznenađuje?) je nedavno preminuo. Sam je na mnogim siteovima proglašen najružnijim psom svih vremena. Spašen šest godina iz satcionara Sam je postao slavan ne samo radi svog izgleda i zbog posebnog odnosa sa svojom vlasnicom Susie. Naime, vlasnica ga je uzela na pokusni period od 48 sati a tijekom tog vremena ga je držala u kavezu jer je izgledao kao pas ubojica Cujo iz romana Stephena Kinga. Malo po malo vrijeme je odmicalo a njihova veza je postajala sve čvršća i Sam je postao jedan od najodanijih pasa.

Za Sama se dugo vremena po objavi njegovih slika na netu mislio da je fotomontaža ali prvo pojavljivanje u tv showovima je odbacilo sve priče. Sam je stvarno bio najružniji pas svih vremena!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako napraviti lazanje s mesom?

Lazanje sa mesom pravo su ‘obiteljsko’ jelo. Obožavaju ga i odrasli i djeca, a iako priprema traje neko vrijeme, nakon uloženog truda imat ćete jelo ...