Najpoznatiji automobili smrti

0

Odnijeli su svoje vozače (ili obrnuto) u smrt…

 

Porsche 550_Spyder_parked

PORSCHE 550 SPYDER

Žrtva: James Dean

Dalekog 30. listopada 1955. godine superpopularni otpadnik i lomitelj ženskih srdašaca James Dean je, kao i obično, stisnuo gas na svom limenom ljubimcu, vozeći se State Routeom 46. Vozilo ispred njega je počelo skretati bez žmigavca pa se James svom silinom zabio u njega. Za Jamesov Porsche, poznat i pod nazivom Little Bastard, vjerovalo se da je uklet jer je bio koban i za idućeg vlasnika.

 

ROVER P6_3500

ROVER P6 3500

Žrtva: Grace Kelly

Nikad oplakana, princeza od Monaka vraćala se sa svog seoskog imanja, kada je zbog neobjašnjivih razloga, 13. listopada 1982. godine, sletjela s puta i uletila u provaliju duboku devet metara. Bio je to veliki šok, ne samo za malu kraljevinu Monako, već i za cijeli svijet. Liječnici tvrde da je princeza u vožnji doživjela moždani udar.

 

MERCEDES BENZ_S280

MERCEDES BENZ S280

Žrtva: Princeza Diana

Princeza Diana je bila toliko popularna da su je paparazzi doslovno slijedili u stopu, a jedan od njih ju je u konačnici stajao života. Vozeći se sa svojim momkom Dodijem Al Fayedom 31. kolovoza 1997. godine, za Mercedes Dodijevog vozača se prilijepio paparazzijev automobil. Suluda jurnjava Parizom završena je u zidu jednog pariškog tunela.

 

golf 2

GOLF II

Žrtva: Dražen Petrović

Umjesto da se sa reprezentacijom iz Njemačke vrati zrakoplovom, Dražen je izabrao ići autoputem sa svojom tadašnjom djevojkom Clarom Szalatzy. Upravo je Clara bila za upravljačem kada je kod gradića Denkendorfa u 29. godini završio život jednog od najvećih svjetskih košarkaša. Hrvatska košarka se od tog udarca ni dan danas nije oporavila!

 

LAJKAJ, SHAREAJ, KOMENTIRAJ I OSVOJI LJETOVANJE

marinskakula

 

Vrijeme je da začinimo stvari novom nagradnom igrom, ovaj put sa jednom lijepom i vrijednom nagradnom igrom – vikend ljetovanjem za dvoje u Hotelu Marinska Kula u Marini kraj Trogira!

Kako do nagrade? do 15. lipnja, krenite s marljivim lajkanjem sadržaja na našoj facebook stranici i portalu, shareanjem linkova s naše facebook stranice i komentiranjem linkova na facebooku i tekstova na portalu jer vam upravo to može donjeti vrijednu nagradu! Skupljajte bodove koje vam to donosi i 10-ero vas s najviše kupljenih bodova ulazi u bubanj za glavnu nagradu! Svaki lajk na facebooku i portalu, te komentar ispod linka na facebooku donosi vam jedan bod, a share sadržaja s naše facebook stranice i komentar ispod teksta na portalu nagradit ćemo s dva boda. Budite marljivi i uporni, lajkajte, shareajte i ostavljate komentare sa smislom i možda vi budete uživali u vikendu u hotelu smještenom u seoskoj renesansnoj vili iz 15. stoljeća! Iskoristite priliku za vikend za pamćenje.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments