Najopakiji filmski automobili

0

Najbolji badass automobili koje smo vidjeli u filmovima a koje bi tako rado provozali

 

Mješavina automobila i tenka sa stealth tehnologijom iz F-117 bombardera, i većim naoružanjem i mogućnostima od Bondovih vozila“

 

delorean

DELOREAN DMC-12

Povratak u budućnost

Automobil naše mladosti je imao sve što smo htjeli – supercool izgled, vrata koja se otvaraju prema gore i mogućnost putovanja kroz vrijeme! Što još čovjek može poželjeti? DeLorean je u to vrijeme i onako bio badass automobil a dodatkom akceleratora fluksa i 1.21 „jigovata“ pretvarao se u potpunu zvijer.

 

aston-martin v12-vanquish-2008

ASTON MARTIN V12 VANQUISH

Umri drugi dan

Kako svaki muškarac ne bi poželio biti James Bond! Taj je čovjek imao sve što smo uvijek htjeli, od hi-tech gadgeta, najljepših žena svijeta do nevjerojatnih autmobila. Tijekom svojih gotovo 50 godina, 007 je vozio i sve najbolje automobile ali ipak je Aston Martinov V12 Vanquish nešto najsavršenije u što je njegova guzica sjela!

 

batman Tumbler_2010

TUMBLER

Batman: Početak

Batmanova vozila su uvijek bila posebna ali niti jedno vozilo ili letjelica nije bilo tako cool kao Tumbler. Mješavina automobila i tenka sa stealth tehnologijom iz F-117 bombardera ,i većim naoružanjem i mogućnostima od Bondovih vozila, je definitivno najbadass vozilo koje smo ikada vidjeli u filmu i kojeg bi rado provozali našim ulicama!

 

interceptor 

INTERCEPTOR

Pobješnjeli Max

Još dok Mel Gibson nije doslovno pobjesnio i poludio bio je odličan glumac (i dalje je) koji je karijeru počeo za volanom australijskog Ford XB Falcon Cupea. Jednostavna ishabana mat crna boja i različiti cool dodaci napravili su od Interceptora pravo odmetničko auto, i zvijezdu filma jednaku kao i Gibson.

 

camaro 

BUMBLEBEE

Transformeri

U originalnoj crtanoj seriji Bumblebee je bio VW Buba, Bogu hvala pa je Michael Bay odlučio transformirati malenog žutog robota u nešto opakije – najnovijeg Camara! Tako se Bumblebee od najsimpatičnijeg Transformera pretvorio u najcool lika iz nove generacije koji se transformira u badass motherf..ra!

 

frankesteinmonsterjpg

MONSTER

Smrtonosna utrka

Čak iako vam se film nije svidio morali ste ga voliti zbog nevjerojatne količine badass prerađenih autmobila. Bili su tu MBW 7, Buick Riviera, Dodge Ram, Jaguar XJS i Porsche 911 u borbi za život ili smrt, ali nikoji nije bio ravan Stathamovu Ford Mustangu GT sa strojnicama i oklopom!

 

ecto1

ECTO-1

Istjerivači duhova

U slučaju da naletite na duha ne preostaje vam učiniti ništa drugo nego nazvati Istjerivače duhova koji će doći sa svojom verzijom Cadillac Miller-Meteor iz 1959. godine. Ecto-1, naravno, nije uobičajen Meteor, već ima protonsku tehnologiju kojom lovi duhove. Ecto-1 u stvarnosti ne može loviti duhove ali to ne spriječava fanove da potroše preko 100.000 dolara za svoj primjerak! 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Top 5: Najgore TV voditeljice

Glasanje na našem facebook profilu je gotovo, izabrali ste voditeljicu koja vas najviše iritira   „Brbljati cijelo vrijeme, poput prodavača tepiha sa talijanskih privatnih televizija, ...