Najljepši dresovi Brazila 2014

0

Naše kockice su još jednom među najljepšim dresovima najveće nogometne smotre

 

„Ponosni smo na naše kockice koje su postale prepoznatljive širom svijeta, a naš je kockasti dres redovno u vrhu onih najatraktivnijih“

 

Argentina1

ARGENTINA

Klasični dres s tako lijepom kombinacijom bijele i nebesko plave boje ovaj put donosi laganu modifikaciju koja je dodatno obogatila izgled.

 

Brazil1

BRAZIL

Vjerojatno najomiljeniji dres na svijetu je klasika koju je jednostavno nemoguće ne voljeti! Tako jednostavan, a tako lijep!

 

Francuska2

FRANCUSKA

Kako napraviti bijeli dres koji će izgledati atraktivno? Pitajte Francuze koji su upravo to uspjeli napraviti sa svojim rezervnim dresom!

 

Hrvatska1

HRVATSKA

Ponosni smo na naše kockice koje su postale prepoznatljive širom svijeta, a naš je kockasti dres redovno u vrhu onih najatraktivnijih.

 

Italija1

ITALIJA

Od Talijana se i nije moglo očekivati ništa drugo nego stilizirani dres. Azzurna boja s retro izgledom se pokazala kao pun pogodak!

 

Japan1

JAPAN

Novi japanski dres definitivno ima neki military „štih“ koji privlači! Dodajte tome i neagresivno ubačene imperijalne zrake i imate najbolji japanski dres ikada.

 

Portugal1

PORTUGAL

Dres jako sličan španjolskom, ali s vodoravnim tamnim linijama koje postaju sve gušće umjesto okomitih. Na terenu izgledaju još bolje!

 

Rusija1

RUSIJA

Rusi nikada nisu imali ljepši dres! Uzorak kockica i nije baš najatraktivniji, ali zato bordo boja u kombinaciji sa crvenom definitivno jest!

 

Spanjolska1

ŠPANJOLSKA

Crvena boja na dresu španjolske reprezentacije izgleda izuzetno atraktivno, a tamno crvene okomite linije samo obogaćuju ovaj prekrasan dres!

 

Urugvaj1

URUGVAJ

Urugvajci su se još jednom odlučili za nebesko plavi dres sa samo malo bijele boje. Nije toliko atraktivno kao kod Argentine, ali je još uvijek dovoljno dobro.

 

Ostale tekstove iz specijala Brazil 2014 čitajte OVDJE.

 

banerfacebooklike

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments