Najgori upadi koje možete napraviti

0

Svatko je uvjeren da djevojku može oboriti s nogu jednom jedinom rečenicom, ali obično takvi uleti završavaju katastrofom

 

„Odlične noge, u koje vrijeme se otvaraju?“

Ovaj ulet će kod prijatelja sigurno izazvati smijeh, ali kod nje definitivno neće postići efekt kojem se nadate. Insinuacija da će neka djevojka, koja atraktivno izgleda, odmah u krevet s vama sigurno vam neće omogućiti prolaz.

 

„Sigurno si umorna, jer mi prolaziš mislima cijelu noć“

Upad bi možda i mogao proći da više nije toliko izlizan i star koliko i onaj s mesarom i dobrim komadom mesa. Djevojke vole originalnost, a na ovakvu izjavu možete kod nje prouzročiti samo mučninu u trbuhu.

 

„Pogodi što? Danas ti je sretan dan. Od svih djevojaka ovdje, izabrao sam baš tebe!“

Samopouzdanje je u prilascima uvijek dobrodošlo, ali ne i arogancija. Ovim upadom pokazujete da se postavljate iznad nje, a to baš i nije karta uspijeha.

 

„Ta haljina na tebi odlično stoji. Ali, ja bih na tebi stajao još bolje!“

Još jedna od prastarih rečenica za koju ne znamo je li ikada kod ikoga upalila. Nekako sumnjamo jer je jednostavno previše jadna!“

 

„Mogu li ti platiti piće ili samo želiš novac“

Ne, ovaj upad nismo izmislili iako nam nikako nije jasno kako je netko mogao promisliti da će ovo upaliti! Upad djevojci s mišljenjem da je ona prostitutka?! Vjerojatno bi ovo moglo upaliti samo kod prostitutki, s tim da bi teško koja pristala samo na plaćanje pića.

 

„Mogu li dobiti tvoj broj mobitela? Izgleda da sam izgubio moj“

Već smo pisali o (ne)originalnosti pa u slučaju da vam ovaj ulet upali, djevojka koju ste upravo osvojili je vjerojatno bila svo ovo vrijeme ili u zatvoru ili u kakvoj mentalnoj instituciji.

 

„Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da prošetam još koji put“

Da, svaka djevojka sanja o princu na bijelom konju, ali isto tako ne očekuje da će joj ljubav u trenutku pasti s neba. Bilo kakav upad kojim njezinu zainteresiranost uzimate kao zdravo za gotovo neće proći.

 

„Je li tvoje ime Gillette? Zato što si najbolje za muškarca!“

O, Bože. Opet spominjemo mesara i komad mesa, ili terorista i bombu… E pa ovaj glupi ulet definitivno spada u kategoriju istih.

 

„Dolaziš li ovdje često?“

I za kraj ona najčešća i najgluplja. Gore i od onih već izlizanih, neoriginalnosti i nemaštovitost pokazat ćete ovim standardnim upadom!

 

Ukoliko znate još gore upade napišite ih u komentarima ispod teksta!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija serije: Almost Human

Može li buddy policijska serija smještena u budućnost biti zanimljiva?     Većina nas ne može odoljeti proizvodima uz koje se vezuje ime J.J. Abramsa ...